09 iun. 2013 | 11:00

Belkin lanseaza carcase de iPhone certificate LEGO [VIDEO]

ACTUALITATE
Belkin lanseaza carcase de iPhone certificate LEGO [VIDEO]

Cu toate ca vedem zilnic noi modele de carcase de iPhone, cei de la Belkin vin cu ceva deosebit, iar este chiar interesanta.

lego_iphone_front-hi-res

Toata lumea . Indiferent daca a fost o experienta de 10 minute sau in timp respectiva pasiune s-a reflectat in investitii substantiale, LEGO este un brand universal, precum Coca Cola sau Adidas. Tocmai din acest motiv cei de la Belkin au inceput o colaborare cu populara companie pentru primele carcase certificate de producatorul de jucarii.

Detaliate in clipul de mai jos sunt o noua serie de carcase simple, rezistente si foarte creative. Practic, datorita protuberantelor de pe spatele carcasei, posibilitatile de personalizare sunt infinite. Carcasa LEGO Builder Case este compatibila cu orice piese de constructie ale aceleeasi companii si poate fi cu usurinta integrata in sisteme complexe, statice sau mobile. Se poate crea un stand creativ din piesele pe care le aveti in casa si sa va integrati in siguranta si iPhone-ul 5 in ansamblu. Puteti crea un mic robotel mobil LEGO si sa puneti iPhone-ul la loc de cinste, datorita noii carcase.

Carcasa costa 40 de dolari pe website-ul celor de la Belkin dar va fi disponibila cel mai probabil si la o mare parte din magazinele de accesorii pentru iDevice-uri. Dupa achizitie, nu ramane decat sa puneti mana si pe cateva piese care sa se modeleze perfect pe viziunea de jucarie inteligenta pe care o aveti in minte.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele