Ce poti face cu 5 milioane de piese Lego si putina inspiratie din Star Wars?

Ce poti face cu 5 milioane de piese Lego si putina inspiratie din Star Wars?

Nu conteaza cat de inaintat esti in varsta, sunt sigur ca in momentul in care auzi de 5 milioane de piese Lego devii brusc interesat de ce s-ar putea construi cu ele.

X-Wing Starfighter lego

Lego, cred ca reprezinta una dintre acele inventii pentru care nu esti niciodata prea batran. Creatiile gigante de Lego m-au fascinat si o vor face cred si peste 20 de ani. Este incredibil de cata meticulozitate, rabdare, timp ai nevoie sa construiesti o structura monumentala din piese atat de mici. Stai, eu am inceput sa laud respectiva constructie insa nu am spus inca despre ce este vorba. Nava spatiala X-Wing Starfighter din filmul Star Wars este proiectul ca a acaparat nu mai mult de 5.335.200 piese de Lego , si este de altfel una din cele mai cunoscute elemente din istoria filmului si a jocurilor.

Nava cantareste aproape 21 de tone fiind una dintre cele mai grele structuri Lego create pana acum, iar dimensiunile acesteia sunt de 3,35 metri inaltime, 12, 8 metri lungime si are o anvergura a aripilor de 13, 4 metri. practic acestea au nevoie de o structura metalica pentru a tine laolalta piesele de Lego. Nava a fost creata in Kladno, Cehia, apoi a fost trimisa in Time Square in Manhattan unde va ramane pentru cateva zile pana isi va gasi locul in LegoLand din California. Daca detineti 5 milioane de piese de Lego, trebuie sa stiti ca acest proiect a durat aproape 4 luni sa fie construit, si la el au lucrat nu mai putin de 32 de oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: