26 oct. 2012 | 10:00

Steve Ballmer are incredere in hardware-ul Microsoft

ACTUALITATE
Steve Ballmer are incredere in hardware-ul Microsoft

Steve Ballmer nu este un director de companie model, motiv pentru care de-a lungul timpului a facut si afirmatii destepte si unele mai putin demne de un CEO. Va mai aduceti aminte de ,,Android este pentru oameni de stiinta”?

Steve ballmer hardware promise

Desi reactiile partenerilor OEM au fost mixte, cand a avenit vorba de implementarea noului sistem de operare Microsoft intr-o tableta creata in curtea interna a companiei,  Steve Ballmer  nu se da batut.

Intr-un interviu acordat zilele trecute celor de la BBC, Ballmer a afirmat fara nici un fel de emotie ca Microsoft va continua sa-si extinda portofoliul de componente hardware, si aici nu se refera la periferice. Pentru a intari aceasta viziune, CEO-ul Microsoft a raspuns fara echivoc la o intrebare directa pe acest subiect. ,,Este corect sa afirmam ca vom continua sa facem si mai mult hardware? Evident ca este. Unde vedem oportunitati importante pentru a crea un nou standard, ne vom arunca cu siguranta”.

Cu toate ca a evitat sa intre in detalii cu cei de la BBC, Ballmer a folosit un limbaj raspicat pentru a fi cat mai convingator in ceea ce priveste aceasta directie a companiei. ,,Ne-am angajat sa mergem pe o cale si vom face tot ce este necesar, atat dintr-un punct de vedere al inovatiei la capitolul hardware, software cat si cloud cu scopul de a duce la bun sfarsit viziunea pe care o avem.”

Trecand peste faptul ca Microsoft se chinuie sa popularizeze in aceasta perioada tableta Surface RT, urmand ca in cateva luni sa vedem si o versiune a respectivei tablete cu WIndow 8, prea multe detalii legate de produse hardware Microsoft nu prea au ajuns pe internet. Eventual un telefon Surface cu Windows Phone 8, insa si acesta este putin probabil

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele