CEO Lenovo nu se sperie de Microsoft

CEO Lenovo nu se sperie de Microsoft

Intr-o perioada in care cei mai multi internauti au luat la cunostinta valurile de energii negative pe care le-a generat Microsoft printre partenerii OEM anuntand Surface, Lenovo pare sa nu faca parte din aceeasi categorie.

Lenovo CEO

CEO-ul Lenovo Yang Yuanqing nu si-a manifestat aceeasi reticenta fata de intrarea in domeniul creatiei de hardware a celor de la Microsoft pe care am auzit-o din alte parti. ,,Sunt doar niste competitori de ai nostri. Inca suntem increzatori ca oferim un hardware mult mai bun decat al competitorilor nostri, inclusiv al Microsoft.” Acesta a fost raspunsul CEO-ului Lenovo referitor la subiect pe parcursul anuntului rezultatelor financiare pe ultimul trimestru.

Desi la prima vedere ar putea parea cam increzut, CEO-ul Lenovo este entuziasmat pe buna dreapte, luand in considerare performanta economica a companiei sale. In definitiv, profitul net a crescut cu 30% de la an la an, iar vanzarile de PC-uri au explodat atat de mult incat sunt extrem de aproape de cele ale HP, doar 0,7 procente diferenta la nivel global.

Avand in vedere ca Lenovo are propriile tablete cu Windows 8 si Windows RT pe teava, este placut sa vezi ca atitudinea per ansamblu fata de de partenerul lor software este mult mai optimista decat a CEO-ului ACER, de exemplu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: