Balmer recunoaste: WP7 nu e gaina de aur care spera sa fie

, 16 Sep, 08:10

ballmershopkeeper3-1316079743

Chiar daca Steve Balmer nu pare cea mai sociabila persoana din cauza tonului sau destul destul de ridicat in prezentari, un lucru e sigur, macar este sincer.

Intr-un interviu acordat publicatiei AllThingsD in aceste zile, printre alte discutii legate de sistemele de operare Microsoft in general si de Windows Phone 7 in particular, CEO-ul Microsoft – Steve Balmer a facut o afirmatie pe cat de sincera pe atat de evidenta: ,,Nu am vandut asa de multe pe cat mi-as fi dorit in primul an”, in acest context referindu-se la numarul de terminale cu Windows Phone 7 comercializate.

Chiar daca nu s-a exprimat folosind aceleasi cuvinte, daca un analist ar fi citit printre randurile respectivului interviu concluzia a fost evidenta, succesul platformei in curand va tine doar de Nokia. ,,In Nokia avem un partener hardware dedicat, asta e tot in legatura telefoanele cu Windows” – acestea au fost cuvintele sale cand i s-au cerut detalii referitoare la rolul Nokia in viitorul Windows Phone.

Daca ar fi sa tragem linie si sa aruncam o privire pe succesul platformei, chiar si cu Mango in viitorul apropiat, Nokia s-ar putea sa riste cam mult mizandu-si toate cartile pe Windows Phone. Sa fi luat oare Stephen Elop cea mai buna decizie imbratisand legat la ochi sistemul celor de la Microsoft?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail