Balmer recunoaste: WP7 nu e gaina de aur care spera sa fie

Balmer recunoaste: WP7 nu e gaina de aur care spera sa fie

ballmershopkeeper3-1316079743

Chiar daca Steve Balmer nu pare cea mai sociabila persoana din cauza tonului sau destul destul de ridicat in prezentari, un lucru e sigur, macar este sincer.

Intr-un interviu acordat publicatiei AllThingsD in aceste zile, printre alte discutii legate de sistemele de operare Microsoft in general si de Windows Phone 7 in particular, CEO-ul Microsoft – Steve Balmer a facut o afirmatie pe cat de sincera pe atat de evidenta: ,,Nu am vandut asa de multe pe cat mi-as fi dorit in primul an”, in acest context referindu-se la numarul de terminale cu Windows Phone 7 comercializate.

Chiar daca nu s-a exprimat folosind aceleasi cuvinte, daca un analist ar fi citit printre randurile respectivului interviu concluzia a fost evidenta, succesul platformei in curand va tine doar de Nokia. ,,In Nokia avem un partener hardware dedicat, asta e tot in legatura telefoanele cu Windows” – acestea au fost cuvintele sale cand i s-au cerut detalii referitoare la rolul Nokia in viitorul Windows Phone.

Daca ar fi sa tragem linie si sa aruncam o privire pe succesul platformei, chiar si cu Mango in viitorul apropiat, Nokia s-ar putea sa riste cam mult mizandu-si toate cartile pe Windows Phone. Sa fi luat oare Stephen Elop cea mai buna decizie imbratisand legat la ochi sistemul celor de la Microsoft?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: