22 nov. 2012 | 18:20

Skype primeste un update considerabil pe Android

ACTUALITATE
Skype primeste un update considerabil pe Android

Foarte multi utilizatori de Android s-au plans in numeroase randuri cu privire la o problema ce vizeaza lipsa unei interfete optimizate pentru aplicatia Skype cand vine vorba de tablete. Problema s-a rezolvat.

android skype update

Pe Google Play este disponibila incepand de astazi o noua versiune a lui Skype pentru Android. Desi nu este o revolutie cand vine vorba de un pachet semnificativ de functii noi, aplicatia de VoIP a celor de la Microsoft vine cu doua functii noi si importante.

In primul rand,  Skype primeste o interfata optimizata pentru tabletele cu sistem de operare Android. Versiunea 3.0 a acesteia permite de asemenea, utilizatorilor interesati, sa-si combine contul de Skype cu cel de Microsoft Live pentru a-si clarifica putin situatia conturilor online. Pe partea de calitate audio, incepand cu aceasta versiune, Skype pentru Android vine cu suport pentru codecul SILK wideband audio. Acesta din urma reprezinta un avantaj semnificativ pe partea de calitate a convorbirilor in comparatie cu versiunile anterioare, profitand la maxim de viteza la internet pe care o aveti disponibila.

Programul este blocat in mod landscape insa este placut sa vezi ca ca dezvoltatorii importanti incearca sa dezvolte aplicatii dedicate atat pentru tablete cat si pentru smartphone, si nu mai importa versiunea de pe smartphone si o adapteaza doar rezolutiei, in mod artificial

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele