Windows Live Messenger a murit! Traiasca Skype!

Windows Live Messenger a murit! Traiasca Skype!

Existau zvonuri de ceva timp ca Microosft va scoate la pensie Windows Live Messenger in favoarea Skype. Zvonurile s-au confirmat.

skype windows live messenger

Microsoft a dat publicitatii un comunicat prin care a confirmat inceputul lui 2013 ca fiind perioada in care va incepe sa desfiinteze accesul la serviciul Windows Live Messenger. Ca parte componenta a acestei perioade de tranzitie nu mai putin de 100 milioane de utilizatori vor fi automat transformati in utilizatori de Skype. ,,Vom retrage Messenger din toate tarile de pe intreg mapamondul in primul trimestru din 2013. Singura exceptie va fi reprezentata de China, stat in care Messenger va continua sa fie disponibil.” a spuns Tony Bates de la Skype incercand sa explice decizia.

Pana in 2013, Microsoft nu pierde timpul si incurajeaza utilizatorii de WIndows Live Messenger sa descarce cea mai recenta versiune de Skype. Aceasta permite asocierea permanenta dintre un nume de utilizator de servicii Microsoft si un cont de Skype. Pentru a nu generea prea multa suparare intre utilizatorii de Windows Live Messenger si cei care nu se pot dezlipi de Skype, Microsoft va investi cat se poate de mult pentru a usura trecerea de la un serviciu la altul.

Citește și: