26 nov. 2012 | 13:30

Nokia Lumia 920 si 820 sunt „destul de cautate”

ACTUALITATE
Nokia Lumia 920 si 820 sunt

Intr-o perioada in care numarul de smartphone-uri Galaxy S III si iPhone 4S vandute se numara in zeci de milioane, Nokia a inregistrat un mic succes. Cifrele arata ca seria de smartphone-uri Nokia Lumia 920 si 820 sunt mai populare decat te-ai astepta.

popularitate precomenzi Nokia Lumia 920

Chiar daca Windows Phone 8 vine si cu probleme de stabilitate, unele dintre cele mai populara gazde ale SO-ului, Nokia Lumia 920 si 820, se pare ca au o priza destul de mare la public. Printr-un reportaj al celor de la Yahoo! China s-a ajuns la concluzia ca in mai putin de o luna de la lansare, la nivel global, s-au achizitionat, s-au comandat sau au fost rezervate, 2,5 milioane de smartphone-uri Lumia cu WP8. Este adevarat ca aceasta cifra nu este foarte concludenta, avand in vedere ca incorporeaza mai multe tipuri de date, insa ne lamureste cu un lucru: Lumea isi doreste un smartphone cu WP8, nu neaparat pentru ca are incredere in platforma celor de la Microsoft ci pentru simplul fapt ca sunt in continuare deschisi la noutati.

Se pare ca platformele Android si iOS mai au mult de lucru pana sa ocupe toata piata si un jucator precum Windows Phone are toate sansele sa devina un concurent din ce in ce mai serios. Din curiozitate, voi stiti pe cineva cu un Windows Phone? Eu am un singur prieten cu Nokia Lumia 900.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele