Samsung Galaxy S III este cel mai popular smartphone

, 09 Noi, 09:40

Apple bate record peste record cu vanzarile popularelor iPhone-uri. Cu toate acestea, in ultimul trimestru Galaxy S III a fost cel mai cumparat smartphone din lume.

iphone5 versus Samsung s3

Cu totii intelegem conceptul de a astepta cateva luni pentru a achizitiona un produs in speranta ca-l vom achizitiona pe cel mai bun. Interesant este insa ca tocmai acest fenomen este responsabil de faptul ca in ultimul trimestru iPhone-ul 4S a pierdut titlul de cel mai popular smartphone din lume. Mai precis, exact fanii Apple care au asteptat sa-si ia noul iPhone 5 sunt responsabili de victoria varfului de gama de la Samsung.

In ultimele 3 luni, la nivel global s-au vandut nu mai putin de 18 milioane de smartphone-uri Galaxy S III. Desi in aceeasi perioada s-au vandut 22.2 milioane de iPhone-uri, cifra care ar pozitiona iPhone-ul in fruntea clasamentului, din pacate doar 16,2 milioane dintre acestea au fost iPhone-uri 4S. Cel mai probabil, in cel de-al patrulea trimestru al acestui an iPhone-ul 5 va fi pe primul loc, pana atunci insa, felicitari castigatorului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

orice lucru pe lumea asta are un inceput si un sfarsit
am putea discuta despre faptul ca apple va incepe usor sa isi piarda din popularitate

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail