28 nov. 2012 | 00:20

Microsoft Surface RT PREVIEW [VIDEO]

REVIEW
Microsoft Surface RT PREVIEW [VIDEO]

Microsoft a prezentat acum scurt timp doua tablete despre care spunea ca vor revolutiona acest segment, si anume Surface Pro si Surface RT. Am avut si noi ocazia de curand sa „ne jucam” putin cu fratiorul mai mic, multumita celor de la Quickmobile.ro, si ne-am facut o prima impresie despre acesta.

Microsoft Surface RT Unboxing

La prima vedere este clar ca vorbim de un produs premium. Surface RT detine o carcasa eleganta de magneziu, un display de 10.6 inci cu o rezolutie de 1366×768 pixeli si este propulsata de un procesor Nvidia Tegra 3, cu 4 nuclee. Memoria RAM este suficienta, si anume 2 GB, iar capacitatea de stocare este in functie de preferinte, 32 sau 64 GB. Avand in vedere ca sistemul de operare coupa aproape 16 GB mai raman disponibili putin peste 45 GB pentru stocarea datelor.

Mai putem mentiona la acest capitol si conectivitate WiFi b/g/n si Bluetooth 4.0 sau doua camere video/foto, una pe partea din spate si una in fata, ambele avand rezolutie 720p pentru video. Conectica este minimala insa suficienta, un slot de card microSDXC ce suporta capacitati pana la 128 GB, un conector audio si unul micro HDMI, si un port USB de dimensiuni normale. Singura obiectie ar fi faptul ca este un USB 2.0, asadar viteza de transfer este mai redusa.

Senzorii prezenti sunt in numar de 4, si anume senzorul de lumina ambientala, accelerometru, giroscop si compasul digital prezent pe mai toate smartphone-urile actuale. Mai multe detalii puteti urmari in clipul de mai jos, in cateva zile urmand sa publicam si review-ul complet al acesteia. Va dorim vizionare placuta, si asteptam intrebari de la voi, carora sa le raspundem in cadrul review-ului.