12 oct. 2012 | 10:11

Galaxy S III mini este inca un smartphone care nu impresioneaza

ACTUALITATE
Galaxy S III mini este inca un smartphone care nu impresioneaza

Samsung incerca ieri sa imbrace in niste haine spectaculoase un dispozitiv care astazi nu a mai lasat pe nimeni cu gura cascata. Noul Galaxy S 3 Mini nu are nici un fel de legatura cu varful de lance de la Samsung: Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III Mini

Noul Galaxy S III Mini incorporeaza cateva linii de design din Galaxy S III si cam acestea sunt toate legaturile care exista intre cele doua telefoane cu un nume similar.

Din anuntul oficial al noului smartphone, Galaxy S III Mini se pare ca nu are nici pe departe aerul de configuratie high-end pe care continua sa-l emane Galaxy S III. Un SoC dual core tactat la 1 GHz, un GB RAM si 8 sau 16GB de stocare interna sunt detaliile care definesc partea hardware a celui mai recent smartphone Samsung. Cantitatea de spatiu de stocare poate fi ajustata cu pana la 32GB prin intermediul unui card micro SD de 32GB. Panoul folosit este un Super AMOLED de 4 inci cu o rezolutie deloc impresionanta de 800 x 480 WVGA. Camera principala are un senzor de 5 megapixeli si e capabila si de capturi video la rezolutie 720p in timp ca camera din fata se rezuma la imagini VGA.

Pe partea de comunicatii noul S III Mini nu este disponibil intr-o varianta LTE, insa in schimb include Wireless N, GPS, GLONASS, radio FM, Bluetooth 4.0 si NFC. Noul terminal are doar 111,5 grame iar versiunea de Android preinstalata este 4.1 acoperita cu un ,,strat gros” de TouchWiz.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele