02 oct. 2012 | 12:18

Samsung Galaxy Note II ajunge in Romania

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note II ajunge in Romania

Aseara a avut loc lansarea noului Samsung Galaxy Note II in Romania, in cadrul celei de-a 12-a ediții a Galei Internetics.

Lansare Samsung Galaxy Note II

Noul telefon inglobeaza cele mai noi tehnologii ale producatorului coreean si va incerca sa continue succesul de care s-a bucurat prima varianta Note.

Asadar, noua jucarie a celor de la Samsung vine cu o multime de modificari si imbunatatiri fata de predecesorul sau. Fara indoiala cel mai impresionant aspect al seriei ramane display-ul HD Super AMOLED, care a mai crescut putin ajungand la 5,5 inci. De apreciat modul in care producatorul a reusit sa „inghesuie” totul intr-o carcasa doar cu 4 mm mai mare decat cea a modelului precedent. Design-ul si culorile au fost imprumutate de la fratele ceva mai mic, Galaxy S 3, formele rotunjite ajutand „micutul” sa se aseze o idee mai confortabil in mana.

Comparatie Galaxy Note

Noul membru al familiei Note impresioneaza si la capitolul performanta, cu ajutorul chipset-ului Exynos 4412, compus din procesorul quad-core de 1,6GHz si placa grafica Mali 400. Memoria RAM de 2GB, capacitatea interna de 16/32/64 GB, bateria de 3100 mAh si ultima varianta de Android, vin sa completeze seria impresionanta de specificatii.

Comparatie Note II Playtech

Camerele foto nu au suferit schimbari majore, Note II beneficiind tot de un senzor de 8 MP pe spate si unul de 2 pentru apelurile video.

De cealalta parte, daca discutam despre customizari, multitasking si functii creative, noul Galaxy Note se remarca prin software-ul preinstalat precum si printr-un S Pen reproiectat si imbunatatit.

Samsung Galaxy Note II Airview

Daca anul trecut ne intrebam in ce masura conceptul de phoneblet va reusi sa castige teren pe piata smartphone-urilor, vanzarile ne-au demonstrat ca se poate. Cu alte cuvinte, avand in vedere specificatiile si functiile noului model, proaspat lansat, putem spune ca Note II are toate sansele sa devina un hit in vanzari.