07 feb. 2023 | 20:21

Viorica și Ioniță de la Clejani o înlocuiesc pe fiica Margherita cu Theo Rose, la concertul de la Sala Palatului? „Am făcut o promisiune!” EXCLUSIV

Monden
Viorica și Ioniță de la Clejani o înlocuiesc pe fiica Margherita cu Theo Rose, la concertul de la Sala Palatului? „Am făcut o promisiune!” EXCLUSIV
Ioniță de la Clejani: „Viorica e femeia minunată din viaţa mea”

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, unul dintre cele mai sudate, dar şi mai răsunătoare cupluri din showbizul românesc, pregătesc o surpriză de proporții și cu totul originală fanilor de pretutindeni. Dar, conform lui Ioniță de la Clejani, s-ar putea ca Margherita și Fulgy să nu apară alături de ei pe scenă.

Ioniță de la Clejani: „Viorica e femeia minunată din viaţa mea”

Dacă nu știați care este surpriza, vă spunem noi. E vorba despre o revenire spectaculoasă, pe scena Sălii Palatului din Capitală, pe 3 martie, cu un show dedicat Zilei Femeii. Ioniță de la Clejani ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, detalii din culisele evenimentului.

„Revenim după opt ani pe scena Sălii Palatului. A fost ideea mea, fiindcă am simţit că trebuie să facem asta! Aşa că am căutat melodii vechi prin lada de zeste a acestui neam, fiindcă asta este marea pasiunea, şi am scos la lumină noi comori.

Iar de aici şi până la a dedica showul nostru femeii, nu a fost cale lungă. În fond, Viorica e femeia minunată din viaţa mea şi povestea noastră de iubire poate fi spusă, prin cântec, tuturor. Am mai făcut-o şi foarte probabil o s-o mai facem”, ne-a declarat Ioniţă pentru Playtech Știri.

Vezi și: Cu ce probleme se confruntă Theo Rose de când e însărcinată. Artista cere ajutorul celor din jur: „Să îmi spuneţi dacă ştiţi”

Ioniţă de la Clejani: „Am mers pe ideea de a oferi ce e mai bun!”

Ca de fiecare dată, există şi un număr de invitaţi remarcabili, iar artistul ne-a explicat alegerea acestora:

„Am mers pe ideea de a oferi ce e mai bun. Şi atunci am adresat câte o invitaţie celor pe care noi îi apreciem. Din fericire, am primit doar răspunsuri pozitive. Theo Rose, spre exemplu, care vine din tânăra generaţie şi care după mine are tot ce-i trebuie ca să cânte orice-şi doreşte!

Va fi o bucurie ca Viorica şi Theo Rose, o femeie deşteaptă şi frumoasă care se va desăvârşi foarte curând, drept un artist mare al acestei ţări, să fie pe aceeaşi scenă şi să cânte împreună.

Nu pot să deconspir ce vor cânta, fiindcă avem multe surprize care trebuie atent păstrate, dar pot să vă asigur că fiecare invitat va cânta la un anume moment alături de Viorica de la Clejani. Şi spun asta indiferent că este vorba despre Theo Rose, Ionuţ Dolănescu, Damian Drăghici, Carmen Chindriş, Diana Matei sau Jador. Sper să nu fii uitat pe nimeni!”.

Ioniţă de la Clejani o înlocuiește pe Margherita cu Theo Rose. Fulgy nu va mai cânta nici el în show?

Pe de altă parte, este posibil ca la capitolul surprize să fie incluşi şi copiii cuplului Ioniţă și Viorica de la Clejani, aşa cum de altfel s-a mai întâmplat cu ani în urmă.

„Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă Margherita şi Fulgy vor fi alături de noi pe scenă. Am făcut o promisiune pe chestia asta şi trebuie să mă ţin de cuvânt. Dar vă pot spune două lucruri.

Primul e că vom avea multe surprize cu totul deosebite. În al doilea rând, am un mesaj de transmis fanilor noştri prin intermediul publicaţiei dumneavoastră. Le spun domnilor din toată ţara:

`Pregătiţi pentru 3 martie un trandafir şi un bilet la spectacolul nostru. O să vă fie mult mai bine decât v-a fost în momentul în care aţi intrat în sală!`, adaugă în stilul binecunoscut artistul pentru Playtech Știri.

Copiii artistului au avut probleme serioase cu legea, din cauza substanțelor interzise, astfel că o vreme au stat departe de scenă.

Atunci când muzica te fură cu totul

Romantic incurabil, Ioniţă va fi şi el prezent pe scenă, alături de taraful său, și ne-a încurajat şi să o urmărim cu atenţie pe soţia sa, atunci când cântă:

„Cel care va fi atent la soţia mea când urcă pe scenă o să observe ceea ce şi eu am aflat, poate puţin mai târziu decât trebuia. Când cântă Viorica uită de tot şi de toate.

Nu mai ştie decât de muzică. E ca o declaraţie de dragoste care nu se pierde niciodată!”.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro