Margherita de la Clejani, reacție halucinantă după ce a fost condamnată. Ce a spus despre pedeapsa ei

Margherita de la Clejani, reacție halucinantă după ce a fost condamnată. Ce a spus despre pedeapsa ei
Ce reacție a avut Marga de la Clejani după ce a fost condamnată

Problemele din familia Clejanilor nu se mai opresc. Margherita de la Clejani a fost condamnată după ce a fost prinsă de autorități la volan în timp ce se afla sub influența unor substanțe interzise. Aceasta a oferit prima reacție cu privire la acest subiect.

Ce a transmis Margherita de la Clejani după ce a fost condamnată

În urmă cu un an, Marga se afla în mijlocul unui scandal uriaș. Tânăra era prinsă de către autorități în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise. Ea a fost implicată într-un accident după ce a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Tânăra a intrat într-o mașină care era pe prima bandă de circulație în timp ce se afla pe bulevardul Gheorghe Șincai dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Autoritățile au sosit la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Ulterior, polițiștii au testat-o cu aparatele de alcooltest și DrugTest. Dacă la primul rezultatul era unul negativ, situația a fost alta la al doilea. În urma unor probe biologice recoltate, s-a descoperit că aceasta avea substanțe interzise în organism. Astfel, Margherita de la Clejani a fost sancționată pentru fapta ei.

Cum a fost sancționată Margherita de la Clejani după fapta săvârșită

Autoritățile i-au suspendat dreptul de a conduce timp de un an, iar, ținând cont că este la prima condamnare, aceasta a primit și o amendă penală de 16.000 de lei. Totuși, dacă sancțiunea nu o să fie plătită, Margherita de la Clejani riscă să fie reținută 200 de zile la Penitenciarul de Femei Târșor.

Fiica Clejanilor a avut prima reacție legată de acest subiect. Margherita a fost condamnată de autorități după fapta săvârșită, însă nu a vrut să ofere multe detalii în acest sens. De asemenea, tatăl ei, Ioniță de la Clejani, a mărturisit că își dorește să lase autoritățile să se ocupe de acest caz.

„Nu mai sunt interesată”

Viorica de la Clejani a punctat că nu vrea să mai audă de asemenea probleme, fiind afectată de întreaga situație în care este implicată fiica ei. Familia artiștilor a trecut prin foarte multe provocări în ultima vreme după ce Fulgy s-a aflat în mijlocul unor controverse, iar acum Marga a fost condamnată.

„Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată.”, a spus Margherita de la Clejani pentru Fanatik.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe