Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp înainte de meciul Spania-România. Se schimbă totul

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp înainte de meciul Spania-România. Se schimbă totul
Anamaria Prodan îl apără cu îndârjire pe Cosmin Contra, selecționerul României: Foto: Instagram/ Anamaria Prodan

În urma meciului Cosmin Contra a decis să rămână la conducerea echipei naționale, chair și în ciuda criticilor aduse la adresa sa. În urma celor întâmplate și a criticilor aduse selecționerului echipei naționale, Anamaria Prodan îi ia apărarea. Ce spune agentul FIFA?

România – Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București, în runda cu numărul 9 din preliminariile Euro 2020. Românii au pierdut un meci decisiv cu Suedia, scor 0-2. Pe Arena Națională, în fața a 50.000 de spectatori, elevii lui Cosmin Contra au evoluat slab și nu au avut nicio șansă în fața scandinavilor.

 

Anamaria Prodan: „Hai să lăsăm frustrările deoparte și să ne susținem naționala până la capăt”

În ciuda rezultatelor extrem de modeste din preliminariile EURO 2020, campanie în care România nu a învins nicio echipă importantă din grupă, Anamaria Prodan îi ia apărarea selecționerului României și spune că echipa României nu ar fi obținut barajul pentru Liga Națiunilor dacă nu s-ar fi aflat la conducerea lui Cosmin Contra.

„Contra e același care a bătut restul echipelor până acum. Dacă avem o șansă la calificarea asta i se datorează și lui, pentru că barajul pentru Liga Națiunilor nu-l obțineam fără parcursul naționalei sub comanda lui Cosmin. Hai să lăsăm frustrările deoparte și să ne susținem naționala până la capăt. Hai România!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

In 2 ani ca selectioner, Contra a pierdut doar 4 meciuri. TOATE in fata unor nationale din Top 20, una dintre ele fiind SPANIA! In 2018, nationala lui Cosmin nu a pierdut nici macar un meci si are o medie de 2 goluri marcate pe joc in decurs de 12 luni, pana la meciul tur cu Suedia. Despre ce vorbim?? Din octombrie 2017, Contra (acelasi Contra) a debutat 18 jucatori la nationala si a incercat sa faca din mers acest schimb de generatii, de care toata lumea s-a plans. Multi dintre ei (Mitrita, Ianis, Baluta, Man etc) vor fi baza echipei nationale de aici incolo!! Pai, ce facem, chiar uitam tot ce s-a facut bun? Ce aveti cu Federatia? Cu Burleanu? Cu Bodescu? Cu Stoichita? Oamenii astia dau totul in fiecare zi pentru a salva ce se mai poate din fotbalul romanesc!! In timp ce altii se uita de la distanta si abia asteapta ca oamenii astia sa-si rupa gaturile!! Tipic romanesc: sa astepti pe cineva la colt, ca sa poti sa-i dai in cap! Contra e acelasi care a batut restul echipelor pana acum. Daca avem o sansa la calificarea asta i se datoreaza si lui, pentru ca barajul pentru Liga Natiunilor nu-l obtineam fara parcursul nationalei sub comanda lui Cosmin! Hai sa lasam frustrarile deoparte si sa ne sustinem nationala pana la capat! Hai Romania!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Echipa României va înfrunta astăzi Spania, în ultimul meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European 2020. Înainte de ultimul său meci pe banca tricolorilor din această campanie, selecționerul Cosmin Contra a spus că se consideră îndreptățit să conducă naționala și la meciurile de baraj din martie.

Soția lui Reghecampf și, totodată, nașa lui Cosmin Contra, a enumerat mai multe din argumentele care, spun ea, i-ar da dreptul lui Contra să rămână până în luna martie pe banca naționalei.

„În doi ani selecționer, Contra a pierdut doar patru meciuri. TOATE în fața unor naționale din Top 20, una dintre ele fiind Spania! În 2018, naționala lui Cosmin nu a pierdut nici măcar un meci și are o medie de 2 goluri marcat pe joc în decurs de 12 luni, până la meciul tur cu Suedia. Despre ce vorbim?

Anamaria Prodan îi este alături lui Cosmin Contra. Foto: gsp.ro
Anamaria Prodan îi este alături lui Cosmin Contra. Foto: gsp.ro

Din octombrie 2017, Contra (același Contra) a debutat 18 jucători la națională și a încercat să facă din mers acest schimb de generații de care toată lumea s-a plâns. Mulți dintre ei (Mitriță, Ianis, Băluță, Man etc) vor fi baza echipei naționale de aici încolo! Păi ce facem, chiar uităm tot ce s-a făcut bun?”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan apără, totodată și Federația Română De Fotbal, despre care spune că scopul acesteia este stric să salveze ce se mai poate din fotbalul românesc.

„Ce aveți cu Federația? Cu Burleanu? Cu Bodescu? Cu Stoichiță? Oamenii ăștia dau totul în fiecare zi pentru a salva ce se mai poate din fotbalul românesc. În timp ce alții se uită de la distanță și abia așteaptă ca oamenii ăștia să-și rupă gâturile. Tipic românesc: să aștepți pe cineva la colț ca să poți să-i dai în cap”, mai tranmis agentul FIFA pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe