Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, poză de colecție. Cum arătau cei doi în ziua nunții

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, poză de colecție. Cum arătau cei doi în ziua nunții
Anamaria Prodan a postat o fotografie de la nunta cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să își surprindă fanii cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Ultima poză de pe contul de Instagram este făcută la nunta cu Laurențiu Reghecampf. Cei care o urmăresc pe internet i-au transmis că arată superb în rochie de mireasă, iar postarea a adunat deja peste 13.000 de aprecieri.

Anamaria Prodan a postat o poză de la nunta cu Laurențiu Reghecampf

Femeia impresar postează foarte des fotografii care iau fanii prin surprindere, iar vedeta a făcut furori cu ultima poză postată pe contul personal de Instagram. Anamaria Prodan a postat o poză de la nunta cu Laurențiu Reghecampf, iar internauții i-au transmis că îi stă foarte bine în rochie de mireasă.

„Trece timpul, noi rămânem la fel”, este mesajul care însoțește fotografia pe rețeaua de socializare.

Foto: Anamaria Prodan Reghecampf
Foto: Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas, în anul 2008, iar după trei ani au făcut din nou nunta în Snagov. Antrenorul habar nu avea ce îl așteaptă în momentul în care a fost anunțat că trebuie să se prezinte de urgență în Snagov. El a fost chemat cu pretextul că trebuie să vadă un teren, dar când a ajuns la fața locului și-a dat seama că are loc nunta. Nașii de cununie ai celor doi au fost Cosmin Contra și soția lui, Alina.

Lucrurile au mers excelent de-a lungul timpului pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Anamaria este impresar și face bani frumoși din această activitate, în timp ce Laurențiu antrenează în prezent echipa Al-Wasl Sports Club, în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI