15 mart. 2021 | 15:13

Maria Ilioiu, distrusă de estetician. Ispita de la Insula Iubirii a mărturisit: ce are pe ten acum

Monden
Maria Ilioiu, distrusă de estetician. Ispita de la Insula Iubirii a mărturisit: ce are pe ten acum
Maria Ilioiu, distrusă de estetician. Ispita de la Insula Iubirii a mărturisit

Ispita de la Insula Iubirii trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor cu tenul pe care le-a dobândit, acum aproape un an de zile, la clinica vedetelor. Cum arată acum chipul Mariei Ilioiu. Roșcata a fost desfigurată și cere să i se facă dreptate.

Maria Ilioiu, distrusă de estetician

Fosta ispită roșcată de la Insula Iubirii a trecut prin clipe de coșmar din cauza tratamentelor chimice pe care și le-a făcut la nivelul chipului. Maria Ilioiu a rămas cu cicatrici pe față, după ce a fost mutilată, acum mai bine de 10 luni de zile, la „clinica vedetelor”, acolo unde a avut parte de un tratament dur care i-a cauzat răni adânci în ten.

Fosta concurentă de la „Bravo ai Stil! Celebrities” a șocat audiența atunci când s-a demachiat, în direct, la Xtra Night Show, arătându-și chipul mutilat de procedurile medicilor esteticieni. Maria Ilioiu s-a ales cu 80% din față arsă și cu cicatrici care vor rămâne, din păcate, permanente pe chipul ei frumos.

„Se pare ca mi-a ramas cicatrice… Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la „clinica vedetelor”. Prima filmare este facuta a doua zi dupa peeling-ul chimic. A doua poza la o luna… si ultima poza este cum arat acum cu fond de ten peste.

Fata arata tabacita, cu gropi si cel mai important cu un prejudiciu estetic grav si permanent: CICATRICE !!! Si alt lucru important: NIMENI NU A FOST TRAS LA RASPUNDERE PENTRU ASTA… E carne vie.

Procedura pe care mi-au făcut-o a avut o anumită substanță care se aplică la nivelul feței, tamponându-se fața, nu se injectează. Mie mi-a fost injectată această soluție, performându-mi pielea cu mii de ace”, este mesajul care a însoțit postarea vedetei de pe Instagram.

Fosta ispită de la Insula Iubirii vrea să-l dea în judecată pe medicul estetician

Maria Ilioiu are de gând să lupte până în pânzele albe pentru a i se face dreptate. Frumoasa roșcată susține că medicul care i-a făcut procedurile respective, în urma cărora tenul vedetei a fost desfigurat, s-a dat drept medic dermatolog, deși nu era.

„@dr.rudiburada este cel care care m-a desfigurat si care a pretins ca este medic dermatolog. El ca si clinica @swissclinics care i-a permis sa desfasoare o procedura care m-a nenorocit, ar trebui sa plateasca!!!

Totusi, ne aflam in Romania unde nu s-a miscat un pai in 8 luni de zile si nimeni nu este tras la raspundere … Ma doare sa observ pe pielea mea si pe nenorocirea mea, ca traiesc in tara lui Papura Voda …”, a declarat Maria Ilioiu, revoltată, pe contul său de Instagram.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Taxă pentru proprietarii de locuințe și teren din România. Statul a impus termen, cel mult 2 zile
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Casa de PENSII confirmă MAJORAREA PENSIILOR cu 90%
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro