Ce mai fac ispitele de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă fetele care i-au uluit pe concurenții-bărbați

Ce mai fac ispitele de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă fetele care i-au uluit pe concurenții-bărbați
Cu ce se mai ocupă ispitele de la Insula iubirii.

Show-ul Insula Iubirii, de pe Antena 1, a avut succes în 19 țări. Printre acestea se numără: SUA, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Argentina, Rusia, Suedia, Danemarca, Portugalia și țara noastră. Formatul acestei emisiuni, prezintă cupluri a căror relație este de lungă durată, care vor să își testeze fidelitatea și sentimentele.

Cu ce se mai ocupă ispitele de la Insula Iubirii

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai sexy ispite de pe micul ecran, a reușit într-unul dintre sezoane să despartă un cuplu solid. În prezent ea se ocupă de afacerea proprie, din Anglia, care merge foarte bine după spusele acesteia. Este vorba despre o firmă de curățenie.

În luna august a acestui an, Nicoleta a devenit mămică pentru prima dată. Ea a născut un băiețel de 3,170 kilograme și 51 de centimetri, fiind fericită peste măsură.

”Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații”, după cum povestea aceasta pentru fanatik.ro.

Ispita Maria Ilioiu

Roșcata sexy, Maria Ilioiu, una dintre cele mai cunoscute ispite, a pus pe jar inimile bărbaților. Ea a participat la show-ul Insula iubirii, pentru a se descoperi pe ea și pentru a cunoaște mai mulți oameni.

Maria și-a făcut o schimbare radicală de look și a postat imagini pentru a vedea și fanii săi despre ce este vorba. Aceștia au fost foarte surprinși dar în egală măsură au apreciat noul look. Ea a făcut senzație purtând o perucă cu codițe lungi, împletite, albastre și machiaj fantezist.

Maria Ilioiu.
Ce mai fac ispitele de la Insula iubirii.

Ce face ispita Maria Ilioiu

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de curând, chiar ea a povestit, cum din cauza unor tratamente pentru ten, aplicate incorect de persoane neautorizate, s-a ales cu răni pe chip.

Ea a povestit cu detalii și dovezi, experiența neplăcută prin care a trecut. Totodată, ea a vrut să facă atente și pe tinerele care vor îmbunătățiri și care apelează la chirurgia estetică. Pentru a ascunde imperfecțiunile, ea folosește diverse filtre când postează pe Instagram.

Ispita Dana Badea

Bruneta Dana Badea, este una dintre cele mai controversate ispite din cadrul emisiunii Insula Iubirii, în sezonul 5, este de meserie dansatoare profesionistă și coregrafă.

Bruneta sexy întoarce privirile tuturor bărbaților datorită formelor sale. Aceasta a mărturisit că are doar 2 intervenții chirurgicale:

„Am implanturi mamare și acid în buze. În rest nu am nicio intervenție. Am 550 în implanturile mamare”, a povestit Dana, conform spynews.ro.

Bianca Pop

O altă ispită extrem de controversată este Bianca Pop. În vara acestui an aceasta ar fi fost implicată scandal din lumea showbizului, în care a fost acuzată că are o aventură cu fotbalistul Marian Aliuță, care este căsătorit de ani buni.

Chiar ea ar fi declarat despre propria persoană, următoarele, conform a1.ro:

„Eu sunt o femeie singură și disponibilă. Sunt foarte fericită, chiar foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Dacă vreau o familie, o am de mâine. Dar nu vreau, sunt o femeie așa de nebună, perversă și periculoasă. Sunt o femeie foarte periculoasă, foarte periculoasă. Nu e un pamflet, este o realitate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI