Cine e câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Ea a pus mâna pe 100.000 de euro și un colier cu diamante

Cine e câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Ea a pus mâna pe 100.000 de euro și un colier cu diamante
Cine e câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cu ce super ținută a fermecat juriul Kanal D

Bravo ai Stil! Celebrities a ajuns la final, iar cea care a reușit să ajugă la inimile publicului și s-a menținut pe linia de plutire în clasament se va vedea în ultima defilare. Cine e câștigătoarea iubitului show de modă?

Cine a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities 2020?

Marea Finală de la Bravo, ai stil 2020 se pregătește să își vadă vedeta câștigătoare. Concurentele sunt mai pregătite decât niciodată se se înfrunte în ultima defilare. Alegerile finale sunt mai importante decât niciodată, iar fanii emisiunii sunt nerăbdători să afle cine urmează să țină în mâini trofeul mult dorit de toate cele care au trecut în platoul emisiunii. Cea mai stilată femeie din România se decide în cursul serii de sâmbătă, 19 decembrie. După luni și luni în care au plâns, și-au spus povestea și au cochetat cu podiumul, semifinalistele sunt: Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Theo Rose și Oana Radu.

Amintim că Roxana Nemeș a fost eliminată din competiție chiar înainte de marea finală. Astfel, vedeta ar fi ajuns și ea în cele șase cele mai stilate femei din România. „Bună oameni dragi și faini! În primul rand, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea! Ați fost și sunteți minunați! Chiar dacă am ieșit din competiția @bravoaistil și din păcate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigură că și datorită vouă, am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, este mesajul transmis de fosta concurentă.

e câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2020

Sâmbătă seară, finala emisiunii de la Kanal D a avut loc, fără public în gradenă din cauza pandemiei. Prima concurentă eliminată a fost Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu, fost angajat al Kanal D. Aceasta a avut câteva nemulțumiri pe care le-a adresat public celor doi jurați, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. Preocentul ei a fost mic, 0,8% din voturi primite. A doua concurentă eliminată a fost Oana Radu, cu un procent de 1,4%.

A treia concurentă eliminată a fost Deea Codrea, cu un procent de 9,1%. A patra concurentă eliminată a fost Andreea Tonciu cu un procent de vot de 16,6%. Ultimele concurente rămase în finală au fost Theo Rose și cântăreața Alexandra Ungureanu. A cincea concurentă eliminată a fost Theo Rose cu un procent de 49,7%. ”Ce ți-am zis!!!”, a fost prima reacție a Andreei Tonciu, care a votat-o pe Alexandra Ungureanu, din perspectiva ei, ca marea câștigătoare a serii.

Marea câștigătoare a serii și a sezonului cu numărul 6 Bravo, ai stil! Celebrities 2020 a fost celebra Alexandra Ungureanu, cu un procent de 50,3%. Ea a pus mâna pe un cec de 100.000 de lei și un colier din aur alb, cu diamante.

Cele mai controversată concurentă

“Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau să demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, afirmă Maria Ilioiu. Vom reveni, în curând, cu detalii despre celelalte concurente care se vor alătură primelor trei anunțate, în cel mai iubit show de fashion din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”
Maria Ilioiu

„Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenușă”
Calina Dumitrescu

„Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce privește artă, care nu renunta ușor și care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoțiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd ușor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung și să învăț că să pot progresa!”
Raluca Tănase

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI