Gina Pistol a ajuns la ginecolog. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley

Gina Pistol a ajuns la ginecolog. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley

Gina Pistol poate spune că este cea mai fericită femeie. Într-o relație de patru ani cu alesul inimii sale, Smiley, vedeta are parte de momente unice în viața ei. Dacă până acum au încercat să ascundă relația, acum nu mai au de ce.

Gina Pistol a ajuns la ginecolog

Vedeta Gina Pistol și Smiley au încercat să țină relația lor departe de ochii presei, dar lucrurile nu au mers chiar așa. Astfel că, bomba a venit când nimeni nu se aștepta. Ba mai mult de-atât, Gina și Smiley au anunțat că vor deveni în curând părinți.

Vestea i-a luat prin surprindere pe mulți, dar a fost confirmată de cei doi. Gina a fost prima care a făcut acest lucru, spunând că:

„(…) trec printr-o perioada atât de frumoasă, încât pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu.. să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a scris vedeta pe contul ei de instagram.

Gina Pistol a ajuns la ginecolog. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley
Gina Pistol și Smiley au făcut o vizită la ginecolog

Zilel trecute, cei de la Click i-au surprins pe viitori părinți făcând o vizită la medicul ginecolog. Fanii nu trebuie să se sperie, nu este nimic grav.

Sunt controlalele de rutină, analize și ecografii specifice primului trimestru de sarcină.

Cei doi au stat ceva vreme la medic, conform celor de Click, dar au respectat toate regulile de distanțare socială și au purtat și măștile de protecție.

Gina și Smiley, un cuplu fericit

Gina, la 38 de ani, și Smiley la 37 de ani, au reușit să formeze unul din cele mai interesante cupluri din show-biz-ul românesc. Pentru o vreme chiar au reușit să-și țină departe de ochii lumii relația, dar acum nu se mai ascund.

Gina a avut probleme de sănătate, a făcut sacrificii și tratamente pentru ten, având o accnee purulentă, dar acum lucrurile merg bine, spun surse apropiate vedetei.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută.

Gina Pistol a ajuns la ginecolog. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley
Cu probleme de sănătate în trecut, Gina Pistol a renunțat la proiecte pentru a nu avea probleme cu sarcina

Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.”, au declarat apropiați ai acestora.

Deocamdată nu se știe exact ce va fi viitorul bebeluș, dar cert este că Gina Pistol a renunțat pe toată perioada sarcinii la emisiunile tv în care era implicată.

Singura emisiune în care o pot vedea fanii, este ”Chefi la Cuțite”, având în vedere că a fost filmată înainte de a-i crește burtica.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI