Gina Pistol, criză de nervi pe internet. Ce le-a făcut fanilor: „Gata”

Gina Pistol, criză de nervi pe internet. Ce le-a făcut fanilor: „Gata”
Gina Pistol, criză de nervi pe internet. Ce le-a făcut fanilor: „Gata”

Mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, Gina Pistol a răbufnit, pe internet! Gestul unui fan i-a povocat o adevărată criză de nervi. Oamenii au rămas șocați când i-au văzut reacția vedetei de la Antena 1.

Gina Pistol a răbufnit. Vedeta a făcut o criză de nervi, pe internet, din cauza fanilor. Ce le-a transmis

Din clipa în care s-a aflat că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți, fiecare mișcare a celor două vedete este urmărită și analizată la sânge de miile de fani de pe rețelele sociale. Recent, prezentatoarea „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, a avut o ieșire nervoasă necontrolată. Totul a început de la câteva comentarii răutăcioase ale unora, blonda refuzând lase momentul să treacă „neobservat”.

„Întotdeauna se trezește cineva care să fie nemulțumit de ceva… Bă, relaxați-vă! Măi oameni buni! Ce aveți? Relaxați-vă, vedeți-vă de viața voastră, nu toți sunt perfecți ca voi. Eu, din păcate, fac parte din categoria oamenilor mai puțin perfecți. Nu tind spre perfecțiune. Dar mai relaxați-vă și lăsați-i pe alții să trăiască așa cum vor ei. Doamne fere! Și, să vă mai spun ceva ce este funny. Persoana respectivă nu te suportă neam.Adică orice ai spune și orice ai face nu e de acord cu tine. Dar cu toate astea, te urmărește. Ce credeți că fac eu de fiecare dată? Dau block. La ce să mă urmărești dacă nu mă placi? Ce, ești masochistă sau masochist? Îți fac un bine! Și mai este o chestie urâtă să intri la cineva și să comentezi de ce postezi aia sau cealaltă. (…)

Fiecare om e liber să facă tot ce vrea el, atâta vreme cât libertatea lui nu-i deranjează pe cei din pe cel din jur. Dar dacă nu îți place de mine, că nu îți place, că nu poți să placi tuturor, bă, nu mă mai urmări! Pe bune, ai atât de multe alte lucruri de făcut. Fă-le și nu mă mai urmări! îți ușurez eu viața. Îți dau block”, a mărturisit Gina Pistol, citată de rețeteșivedete.ro

Gina Pistol, criză de nervi pe internet. Ce le-a făcut fanilor: „Gata”
Gina Pistol, criză de nervi pe internet. Ce le-a făcut fanilor: „Gata”

Gina Pistol, mămică la începutul anului 2021?

Recent, a apărut în spațiul public informația că Gina Pistol și iubitul ei, Smiley, așteaptă primul copil. Vedeta ar fi însărcintă în primul trimestru, aceste fiind, probabil, motivul pentru care nu a dorit să confirme până acum vestea. Din primele informații, se pare că Gina Pistol va naște la începutul anului 2021.

 „Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic, nici lor nu le vine să creadă. Sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.