Gina Pistol și burtica de gravidă. Gestul iubitei lui Smiley i-a topit pe toți

Gestul care i-a topit pe toți.

În ultima perioadă, s-a vorbit mult despre faptul că Gina Pistol al fi gravidă, dar în lipsa unei confirmări oficiale, subiectul a rămas la stadiul de bârfă. Iată că timpul a trecut și burtica devine tot mai greu de ascuns și gesturile Ginei din perioada aceasta dau de înțeles că Smiley va fi tătic.

Gestul Ginei Pistol și burtica de gravidă

Însărcinată în patru luni, Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă într-o apariție televizată. Cu toate că a ales să poarte o rochie neagra, mai largă, pentru a-și ascunde silueta, Gina a făcut un gest prin care s-a dat de gol.

Gina Pistol a pus în repetate rânduri mâinile pe abdomen într-un mod protectiv, cum fac femeile atunci când sunt însărcinate. Deși până acum Gina și Smiley nu au dat detalii cu privire la sarcină, frumoasa blondină a postat un mesaj subtil pe rețelele sociale.

În mesaj, vedeta vorbește despre faptul că trăiește o perioadă foarte frumoasă. Totul a pornit în urma unui comentariu primit pe internet, iar Gina a lăsat în momentul respectiv un mesaj prin care spune tuturor că trăiește o perioadă extrem de frumoasă în acest moment.

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească’ a spus Gina Pistol, pe contul său de Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Nu va mai apărea în emisiuni televizate

Gina nu vrea să-și pună bebelușul în pericol, de aici și decizia ei de a renunța la televiziune pentru a nu risca absolut nimic. Vedeta nu va mai apărea la emisiuni, cu excepția emisiunii ”Chefi la cuțite” care a fost deja filmată.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască” au declarat surse apropiate vedetei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI