Smiley și Gina Pistol, prinși de poliție pe autostradă. Ce s-a întâmplat după ce cântărețul a primit amendă

Smiley și Gina Pistol, prinși de poliție pe autostradă. Ce s-a întâmplat după ce cântărețul a primit amendă
Smiley și Gina Pistol, prinși de poliție pe autostradă. Ce s-a întâmplat după ce cântărețul a primit amendă

Astăzi, după cum ați putut citi în articolele noastre, Smiley și Gina Pistol, aflați într-o relație de aproape patru ani, vor deveni părinți, lucru dorit de amândoi de ceva vreme. Poate din acest motiv au fost neglijenți pe șoselele patriei.

Smiley și Gina Pistol, prinși de poliție pe autostradă

Poate prinși în euforia momentului, poate din alte motive, Smiley și Gina Pistol, în loc să sărbătorească anunțul, au fost neatenți pe șoselele patriei, iar poliția rutieră i-a taxat imediat. Aflați pe Autostrada Soarelui, au uitat de regulile de circulație, și Smiley, că el se afla la volan, a apăsat mai mult decât permite legea pedala de accelerație, astfel că au fost prinși circulând neregulamentar, spre litoral. Conform surselor, Smiley a fost nevoit să scoată din buzunar, nici mai mult nici mai puțin, decât 580 de lei după ce a fost prins conducând cu 153 de kilometri pe oră. Momentul a fost surprins de paparazzi, Smile aflându-se în acel moment în mașină, alături de Gina Pistol, vedeta declarând că erau bucuroși că pleacă spre mare.

Ce s-a întâmplat după ce cântărețul a primit amendă

Smiley și Gina Pistol au fost prinși pe Autostrada Soarelui circulând cu viteză, aproximativ 153 de kilometri pe oră, pentru care au scos din buzunar banii de amendă, în valoare de 580 de lei, dar nu au fost singurii prinși în trafic, mai exact în zona Fetești, în dreptul stației de taxare. Poate e de înțeles neatenția celor doi, mai ales că acum sunt doi viitori părinți. În acesată dimineață redacția impact.ro v-a relatat despre faptul că Gina Pistol a confirmat faptul că este gradivă în două luni, iar surse apropiate celor doi au confirmat acest lucru.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.”, au declarat surse apropiate celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI