Gina Pistol i-a uluit pe toți. Detaliul evident observat de fani

Gina Pistol i-a uluit pe toți. Detaliul evident observat de fani
Gina Pistol i-a uluit pe toți. Detaliul evident observat de fani

Gina Pistol se poate considera cea mai fericită. Are o relație frumoasă cu alesul ei și, mai nou se pregătește să devină și mămică. Fanii sunt încântați iar cuplul Smiley și Gina pare mai fericit ca oricând.

Gina Pistol i-a uluit pe toți

Gina Pistol i-a uluit pe toți atunci când a făcut anunțul că este gravidă. Gina și Smiley au o relație de aproximativ 3 ani. Acum cei doi vor deveni părinți de fetiță în curând. Dacă până acum Gina Pistol a încercat să țină relația departe de ochii lumii, acum lucrurile au luat un alt traseu. Este fericită, mai mult ca oricând, și asta se vede din ultimele apariții pe rețelele de socializare.

Smiley, acum că relația este deja cunoscută, a decis să declare public dragostea ce i-o poartă iubitei sale. Astfel că fanii au găsit pe instagram, recent, o poză în care apar cei doi. Poza a fost însoțită de o adevărată declarație de dragoste din partea lui Smiley către Gina.

“O duminică liniștită vă doresc! Aminți-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează… și începeți săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”, a scris artistul pe conturile sale de socializare.

Gina Pistol i-a uluit pe toți. Detaliul evident observat de fani
Gina Pistol i-a uluit pe toți. Detaliul evident observat de fani (FOTO: Instagram)

Detaliul evident observat de fani

Cu toate că are deja câteva luni de când este gravidă, tânăra vedetă încearcă să își facă treaba bine. Așa că, pe instagram, Gina apare în cel mai nou material de promovoare a unui nou sezon de ”Chefi la cuțite”, ce va începe în curând la Antena 1. Începând cu 7 septembrie, Gina revine pe micul ecran, într-o nouă ediție a show-lui culinar ”Chefi la cuțite”, așa că mai avem puțin de așteptat.

“Să înceapă nebunia! (…). Mâna sus cine așteaptă sezonul nou!” și “A mai rămas O ZI! Mâine (n.r.: luni) dăm startul unui nou sezon «Chefi la cutițe»!” sunt două dintre mesajele postate pe paginile de socializare ale show-ului.