Gina Pistol, pofte bizare de graviduță. Ce mănâncă acum iubita lui Smiley

Gina Pistol, pofte bizare de graviduță. Ce mănâncă acum iubita lui Smiley
Gina Pistol, pofte bizare de graviduță. Ce mănâncă acum iubita lui Smiley

De când s-a aflat că vor deveni părinţi, fanii celor doi le urmăresc îndeaproape fiecare mişcare pe conturile de socializare. Ce pofte bizare de graviduță are Gina Pistol? Iubita lui Smiley s-a dat de gol!

Gina Pistol are pofte de graviduță

Gina Pistol şi Smiley vor deveni părinţi la începutul anului 2021, iar admiratorii celor doi nu puteau fi mai fericiţi. De când s-a aflat marea veste, aceştia aşteaptă cu nerăbdare un anunţ oficial. Se pare, însă, că prezentatoarea de la “Chefi la Cuţite” este în primul trimestru de sarcină, de aici şi motivul pentru care nu a dorit să împărtăşească încă frumosul eveniment.

“Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic, nici lor nu le vine să creadă. Sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.

De curând, frumoasa vedetă de la Antena 1 a postat pe Instagram, la Story, câteva imagini cu gogoşi comandate de la un restaurant cu produse tradiţionale, semn că poftele de gravidă şi-au “intrat” deja în drepturi.

“Mie, gogoșile astea îmi aduc aminte de mamaie. Bine, nu le făcea așa, în forma asta, dar gustul este același. Și mi-am comandat niște ardei, roșii de grădină, acolo am clătite și, aici, am un pui de țară. Abia aștept să gătesc! Da, foarte bun!”, a spus Gina.

Gina Pistol, pofte bizare de graviduță. Ce mănâncă acum iubita lui Smiley
Gina Pistol, pofte bizare de graviduță. Ce mănâncă acum iubita lui Smiley

Gina Pistol şi Smiley, părinţi de fetiţă?!

Deşi nu au anunţat încă marea veste, o apropiată i-a dat de gol pe cei doi. Aceasta a comentat, la o fotografie postată de Smiley, că abia aşteaptă să vină pe lume bebelina. Aşadar, Gina Pistol este însărcinată cu o fetiţă.

“Frumoşilor, mi-aţi făcut ziua frumoasă! Pupici bebelinei. Abia o aşteptăm”, a scris aceasta.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla”, au declarat pentru impact.ro apropiați ai acestora.

Gina şi Smiley sunt împreună de aproape patru ani, iar relaţia dintre aceştia a fost una trăită departe de ochii presei.