Ce fac acum foștii câștigători de la Chefi la cuțite. Cum s-au schimbat viețile lor

Ce fac acum foștii câștigători de la Chefi la cuțite. Cum s-au schimbat viețile lor
Foști câștigători ai Chefi la cuțite și viețile acestora după câștig.

Emisiunea Chefi de cuțite de pe Antena 1 a debutat pentru prima dată în martie 2016. Cooking show-ul românesc este moderat de către Gina Pistol. Din juriu fac parte Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Cum s-au schimbat viețile foștilor câștigători de la Chefi la cuțite

La emisiunea Chefi la cuțite am avut ocazia să întâlnim bucătari talentați care au povești de viață uimitoare și rețete de senzație. Cele șapte sezoane pe care le-a avut emisiunea, au fost câștigate de șapte fantastici care au intrat în posesia marelui trofeu Chefi la cuțite.

De-a lungul celor șapte sezoane s-au mai schimbat regulile dar etapele jurizării au rămas la fel. Concurenții care au participat a emisiune, ca să meargă în etapa următoare di concurs, aveau nevoie de două cuțite din partea juraților. Corectitudinea cu care au fost realizate preparatele, precum și prezetarea acestora, au fost urmărite de către cei trei chefi:

  • Chef Sorin Bontea
  • Chef Cătălin Scărlătescu
  • Chef Florin Dumitrescu

Chefi la cuțite – sezonul 1

A avut loc în perioada: 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016.

Primul sezon al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de către Crist Șerb, din echipa lui Chef Sorin Bontea, a reușit să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro. El a avut o evoluție spectaculoasă, demonstrând că dacă îți dorești cu adevărat, ca bucătar, poți atinge un nivel profesionist. În prezent acesta este chef privat în Monte Carlo, pentru o persoană influentă.

Chefi la cuțite – sezonul 2

A avut loc în peioada: 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016.

Al doilea sezon al misiunii Chefi la cuțite, l-a avut ca finalist pe Cristian Voicu, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, care s-a luptat pentru marele premiu cu Alex Bălan din echipa condusă de Chef Sorin Bontea. Acesta a suferit un accident, sărindu-i ulei încins pe mână. După acest accident a fost sfătuit de către medici să renunțe la meserie.

Chefi la cuțite – sezonul 3

A avut loc în perioada: 13 februarie 2017 și s-a încheiat pe 2 mai 2017.

Cel de-al treilea sezon a avut trei finaliști:

  • George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea,
  • Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu
  • Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Cel care a câștigat marele premiu a fost Gianny Bănuță. În prezent acesta mărturisește că:

”Sunt în Spania, este cald și frumos. În februarie am venit în vacanță să văd o locație și sper că totul va lua amploare și sper ca totul să meargă cum trebuie. Sunt angajat între ghilimele…Suntem colaboratori, vrem să facem ceva ce nu este aici în zonă”, după cum afirma acesta .

Chefi la cuțite – sezonul 4

A avut loc în perioada: 11 septembrie 2017 și s-a încheiat pe 28 noiembrie 2017.

Cel de-al patrulea sezon, a avut doi finaliști, din echipa lui Florin Dumitrescu (Silvian Hârâială și Mihai Necula) și unul din echipa lui Chef Sorin Bontea (Andrei Cristian Olteanu). Trofeul a cărui valoare a fost de 30.000 de euro a fost câștigate de către Andrei Cristian Olteanu. Acesta între timp a devenit tătic.

Chefi la cuțite – sezonul 5

A avut loc în perioada: 9 aprilie 2018 și s-a încheiat pe 26 iunie 2018.

Cel de-al cincilea sezon a fost câștigat de către Bogdan Vandici din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. În prezent acesta lucrează ca sous-chef într-o locaţie cu renume din Esher, Marea Britanie.

Bogdan Vandici
Cum s-au schimbat viețile foștilor câștigători ai emisiunii Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite – sezonul 6

A avut loc în perioada: 29 octombrie 2018 și s-a încheiat pe 22 ianuarie 2019.

Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui Chef Sorin Bontea, a câștigat trofeul Chefi la cuțite, descurcându-se cel mai bine. Acesta, de curând și-a făcut o micșorare de stomac, slăbind foarte tare, de la cele 170 de kilograme ale sale.

Chefi la cuțite – sezonul 7

La final, trofeul a mers către Alexandru Comerzan – cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a demonstrat că prin luptă totul poate deveni posibil.

În prezent fostul concurent de la Chefi la cuțite are  un canal de YouTube unde publică rețete extrem de gustoase și ușor de pregătit.