Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru Maia Morgenstern: ”Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”

Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru Maia Morgenstern: ”Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”
Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru Maia Morgenstern ”Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”

Scandalul antisemit în care este implicată Maia Morgenstern i-a atras atenția celebrei Dana Budeanu. Ce dezvăluiri incredibile a făcut creatoarea Verdictului Politic despre propria ei familie: „Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”.

Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru Maia Morgenstern

Creatoarea Verdictului Politic a intervenit în scandalul antisemit în care este implicată Maia Morgenstern. Dana Budeanu i-a transmis un mesaj marii actrițe a României, în urma episodului șocant de săptămâna trecută, în care artista a fost amenințată cu moartea printr-un mesaj plin de ură trimis pe adresa de mail a Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală.

De asemenea, Dana Budeanu le-a transmis un mesaj românilor, avertizându-i că se încearcă implementarea în subconștient a faptului că România este o țară antisemită, ceea ce nu este adevărat, susține vedeta.

„În ultimele două săptămâni sau trei, cred, există un plan infect prin care se induce în subconștientul oamenilor ideea cum că România, românii, ar fi un stat antisemit, respectiv o nație antisemită.

Acum două săptămâni jumate, domnul Bjorza a fost demis pentru nimic, invocându-se că ar fi avut o poziție antisemită. Citiți despre cine este. Nu există nimic antisemit în discursul său. Această mizerie este orchestrată de doi frați gemeni, Muraru, unul pleacă în America ambasador și celălalt, nu știu, ține discursuri despre „noi, acești antisemiți, care nu știu ce..”.

Inclusiv, a luat atitudine ieri, pentru ca acțiunea indreptată împotriva Maiei Morgenstern trebuie anchetată și văzut care e treaba cu mesajul ăla cu amenințarea la moarte. Asta după ce, acum o săptămână, Maia a postat despre nu știu cine dracu a făcut o glumă în care a pronunțat cuvântul jidan.

Dana Budeanu a dezvăluit că este evreică: „Bunica mea a fost deportată la 12 ani”

Controversatul designer a sfătuit-o pe Maia Morgenstern să nu dea curs „acestui joc” ce implică antisemitismul, lăudând-o pentru performanțele și calitățile sale ca mare actriță a României. Dana Budeanu și-a completat discursul, dezvăluind că este și ea evreică, pe linie maternă.

Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație. Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi, dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a fost mesajul Danei Budeanu de pe Facebook.