Maia Morgenstern, terorizată cu noi mesaje de amenințare: „Scursură ordinară care nu meriţi să calci pe pământ românesc”

Maia Morgenstern, terorizată cu noi mesaje de amenințare: „Scursură ordinară care nu meriţi să calci pe pământ românesc”
Maia Morgenstern, noi amenințări scandaloase Sursă foto: libertatea.ro

În urmă cu două zile, renumita actriță Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea de către o persoană care a semnat în dreptul expeditorului “partidul AUR”. În urma cuvintelor pline de ură și furie, vinovatul ar fi explicat că această amenințare vine ca urmare a faptului că Maia Morgenstern ar fi vorbit urât despre un prieten apropiat. În urma evenimentului halucinant, zeci de persoane publice au sărit pentru susținerea inegalabilei actrițe, iar o anchetă a poliției a fost demarată.

Maia Morgenstern și actorii Teatrului Evreiesc, amenințați cu moartea

Mesajele de amenințare au venit chiar înainte cu puțin de Paștele evreiesc și viza mai multe persone, printre care și pe marea actriță Maia Morgenstern împreună cu fiica sa.

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey?

O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă.

Acesta a continuat mesajul plin de ură, alungând-o pe actriță din România, iar în același timp, dând asigurări că nu va renunța până când nu va fi “jumulită de vie”.

„Nenorocit-o de jidancă, pleacă naibii din ţara mea, Maia. Vreau să-i spui cât de murdară şi inumană este. Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie. Până termin de măcelărit. Până când escapada ei murdară de viaţă va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de muncă, intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea şi pe copiii ei murdari după ce-i termin de violat. E moartă, jidanca asta e mort, îţi spun eu”, a mai scris agresorul în mesaj.

Un nou mesaj plin de scărbă și umilință o lovește din plin pe Maia Morgenstern

Un nou mesaj de amenințare cu titlul “Evreică slinoasă” a fost trimis recent pe adresa Teatrului Evreiesc de pe adresă de email fictivă, enolagay@usa.com. Porivit Wikipedia, denumirea „Enola Gay” reprezintă numele bombardierului american care a lansat prima bombă atomică la 6 august, 1945, asupra oraşului japonez Hiroshima.

„O tu, evreică slinoasă să nu fii supărată că TPI a început proces împotriva altor slinoşi care au omorât şi torturat oameni nevinovaţi. Tu care eşti moartă şi îngropată din punct de vedere artistic. Tu care eşti un zero al cinematografiei Te-ai impus şi ai fost impusă prin evreisme, jidanisme ca decan, ca director de teatru, în cinematografia românească şi mondială. Tu, coruptă nenorocită care ai obţinut fonduri nemeritate în baza evreismelor şi jidanismelor.

Tu, scursură ordinară care nu meriţi să calci pe pământ românesc Ţi-ai câştigat biletul către lagărul corupţilor alături de alte scursuri corupte. O să-ţi ţină de plictiseală politicianul zero Dacian Cioloş, tot o scursură ordinară“, a fost mesajul trimisTeatrului Evreiesc de Stat, în urmă cu puțin timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI