Dana Budeanu, atac la ministrul Lucian Bode: ”Este un atac la siguranța națională. Știți asta?”

Dana Budeanu, atac la ministrul Lucian Bode: ”Este un atac la siguranța națională. Știți asta?”
Dana Budeanu, atac la ministrul Lucian Bode

Ziua și opinia din partea celebrei Dana Budeanu. Creatoarea Verdictului Politic a răbufnit, în mediul online, la adresa ministrului Lucian Bode în urma descinderilor polițiștilor din weekendul trecut. Cum l-a atacat designerul pe șeful MAI: „Este un atac la siguranța națională. Știți asta?”

Dana Budeanu, atac la ministrul Lucian Bode

Controversata Dana Budeanu lovește din nou. Celebra creatoare de modă a postat un clip incendiar, de-al celebrului său Verdict Politic, în mediul online, în care a dezbătut situația descinderilor din weekend, în care polițiștii și forțele speciale au pătruns în marile magazine, restaurante și terase pentru a le închide și a „băga teroarea în oameni”, conform spuselor vedetei.

Designerul a făcut un atac dur la adresa Ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, declarând că acțiunile din weekend reprezintă un atac la siguranța națională a României.

„Alo, Bode, ce-ați pățit, tată? De ce Ministerul de Interne a dat ordin, pe banii mei și sclavilor de cetățeni, pentru acele descinderi din weelend? Cu ce drept? Acolo unde sanchi ați închis restaurantele? De ce ați făcut acest show? Pentru că așa a vrut Cîțu? Că așa a vrut Arafat? Credeți că ne speriem și ne băgăm sub pat? Eu nu ma sperii de nimeni, că am drepturi.

Ne speriați lunar, nu ați făcut nimic un an, deși ați avut puterea. Ce ați făcut pentru oameni? Nimic, zero. De ce să nu mai mergem la terasă? Atenție, populație. Pe aplicație v-am pus comunicatul oficial Europol unde se specifică clar că, printr-un abuz, pe banii statului, s-a dat chemarea la polițiștii din toată țara. Au fost chemați pe străzi, băgați în marele magazine și peste tot, prin parcuri, ca să bage teroarea în populație.”, a declarat Dana Budeanu în cadrul Verdictului Politic.

„Nu aveți cum să faceți față, oamenii vorbesc pe grupuri”

Dana Budeanu a fost profund indignată de situația creată în București și în marile orașe ale țării în weekendul trecut. Vedeta susține că românii sunt manipulați și speriați de către șefii autorităților. Mai mult, designerul atrage atenția asupra adevăratelor sarcini ale oamenilor de ordine și problemele cu adevărat presante ale țării, acuzându-l pe ministrul Bode de fapte și decizii abuzive.

„Această acțiune este un atac la siguranța națională. De ce? Pentru că miliția are treabă să ne apere de infractori, să caute fetele date la produs de proxeneți, să combată traficul de carne vie. să-i prindă pe traficanții de droguri, pe hoți, pe tâlhari. Nu să stea cu miile prin parcuri să controleze măști și berea de la terase.

Acesta este un atac la siguranța națională, domnule Bode. Gândiți-vă că toate discuțiile de pe grupurile de polițiști sunt publice, că noi așa trăim astăzi, pe net. Tot pe net circulă informația aia care vă convine vouă, care manipulează oamenii, dar și cealaltă. Nu aveți cum să faceți față, oamenii vorbesc pe grupuri, se știe adevărul. Se știe tot ce faceți abuziv.”, a completat designerul pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI