Maia Morgenstern, amenințată cu moartea de un partid politic? Cine i-a trimis mesajul plin de ură și venin

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea de un partid politic? Cine i-a trimis mesajul plin de ură și venin
Maia Morgenstern, amenințată cu moartea de un partid politic Cine i-a trimis mesajul plin de ură și venin

 Marea actriță Maia Morgenstern a primit amenințări cu moartea din partea unor persoane care se semnează „partidul AUR”. Cine i-a trimis, de fapt, mesajul plin de ură artistei și ce au sfătuit-o fanii să facă, în continuare. 

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea de un partid politic?

Clipe de coșmar pentru Maia Morgenstern. Reputata actriță a României a fost amenințată cu moartea, iar fanilor nu le vine să creadă. Doamna teatrului românesc a mărturisit că a primit un email scandalos, cu un mesaj plin de venin din partea cuiva care s-a semnat „partidul AUR”, după ce a vorbit despre antisemiți, în cadrul unei întâlniri pentru directori de teatre și instituții culturale.

Persoana care i-a trimis mesajul a insultat-o și a jignit-o fără scrupule pe actrița Maia Morgenstern, care a făcut public conținutul mailului, în mediul online.

„Sunteți o adunătură de proști și am vrut să vă anunț că intenționez s-o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva.

Tipa asta nenorocită, @#@$% asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ți spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiq, violand-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria. Omorând fiecare actor din această gaură murdară de șobolani. Omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru ca ați făcut atâta tam-tam despre ce ia spus prietenului meu.

„O arunc într-o cameră de gazare…”

Reputata actriță a rămas șocată de faptul că expeditorul scrisorii electronice a aruncat cuvinte dure nu doar la adresa ei, cât și la adresa întregii sale familii. Insultele nu s-au oprit aici. Persoana care i-a trimis textul veninos Maiei Morgenstern s-a luat de etnia cunoscutei artiste, amenințând-o cu moartea:

Nenorocito de jidancă, pleacă naibii din țara mea, Maia. Vreau să spui cât de murdară și inumană este. Și nu mă voi opri până nu va fi jupuită de vie. Până când escapada ei murdară de sala va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de munca. Intenționez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea și pe copii ei murdari.

Îți spun eu, adun o mică comunitate de oameni cu minte similară, indivizi și oameni din cartierul meu şi vă anunț dacă îndrăznește să vorbească din nou despre antisemiți. O voi face să tacă pentru totdeauna de data asta. Nimeni din țara asta nu va mai vorbi despre @#%^ asta urată și dezgustătoare atâta timp cât trăiește.”, a fost mesajul plin de ură pe care l-a primit Maia Morgenstern.