15 oct. 2024 | 15:58

Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani. La 14 ani făcea fotografii la înmormântări: „Era ca într-un film de groază!”

Diverse
Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani. La 14 ani făcea fotografii la înmormântări: „Era ca într-un film de groază!”
Lucian Mîndruță, de la vedeta tv, la controverse și popularitate

Retras de pe micile ecrane, dar cu activitate intensă pe rețelele de socializare și la radio, recent fanii au aflat cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani, vedeta povestind că la 14 ani făcea fotografii la înmormântări. Ulterior, avea să recunoască faptul că „Era ca într-un film de groază!”.

Lucian Mîndruță, de la vedeta tv, la controverse și popularitate

Majoritatea românilor îl cunosc astăzi pe Lucian Mîndruță, mai ales din postura de prezentator al știrilor, atât la PRO TV, cât și la Antena 1.

Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani. La 14 ani făcea fotografii la înmormântări: „Era ca într-un film de groază!”

Numai că, în 2010, în urma unui adevărat scandal mediatic, Lucian Mîndruță ieșea din televiziune cu o un gest ce avea să surprindă pe toată lumea.

Conform unor publicații de cancan, vedeta avea să fie surprins în compania unei alte femei, cu toate că vedeta nega aceste dovezi, inclusiv pe micile ecrane.

Ulterior, când lucrurile aveau să fie demonstrate, Lucian Mîndruță era protagonistul celui mai penibil moment din televiziunea din România.

Mai apoi, gestul său și, implicit, scandalul, avea să fie pe primele pagini ale ziarelor din acel an. După plecarea din televiziune, avenit o perioadă extrem de grea și complicată, inclusiv divorțul de cea care i-a fost soție timp de 20 de ani.

Vedeta reușea să se reinventeze, iar astăzi popularitatea sa pe rețelele de socializare este una în creștere, având un număr considerabil de urmăritori, inclusiv la emisiunea pe care o realizează la Digi FM.

Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani

Despre toate acele episoade, și nu numai, Lucian Mîndruță avea să le explice în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, în cel mai recent episod. Pe lângă toate astea, fanii au aflat și cum și-a câștigat Lucian Mândruță primii bani.

Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani. La 14 ani făcea fotografii la înmormântări: „Era ca într-un film de groază!”

Cu o carieră în televiziune începută în primii ani de după Revoluție, mai exact în 1992, timp de 18 ani Lucian Mîndruță a fost o prezență permanentă pe micile noastre ecrane. Cu toate astea, puțini sunt aceia care știu care i-au fost începuturile, și cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani:

„Pentru mine, epoca înainte de 1989 însemna un televizor la care nu puteam să văd nimic, un apartament cu două camere, la etajul 10 din care una era nefuncțională pentru că era plină de igrasie.

Banii erau atât de puțini încât mama punea singura bucățică de carne de la masă și spunea că ea nu are chef să mănânce. Nu e de mirare că am început să lucrez încă de la 14 ani.”

La 14 ani făcea fotografii la înmormântări

Printre dezvăluirile din cadrul emisiunii, aveau să apară și cele legate de perioada în care, având 14 ani, a decis să facă primii bani. Jurnalistul avea să dezvăluie faptul că, la 14 ani făcea fotografii la înmormântări

„Făceam poze pe la nunți, pe la botezuri, înmormântări. Poți să mă crezi că făceam poze cu familia și cu mortul? Eu am făcut bani din asta!

(..) nu știu dacă ai văzut vreodată vreo familie care vrea să se pozeze cu mortul. La deces sunt unii care au sentimentul: Bă, poate cu unchiul Georgică sau bunicul Costel nu am fost destul de drăguț în timpul vieții, n-am fost aproape de el, hai acum, la final.

După ce a trecut finalul, hai să avem o amintire cu el. Și se fotografiau cu decedatul și eu mă ocupam cu chestia asta, le făceam acele poze, le developam, îți imaginezi în bucătărie aparatul de făcut poze, care trebuia să fie întuneric înăuntru, trebuia să fie o singură lumină, și aia roșie și vedeai în tava aia, apărea mortul împreună cu rudele lui. Era ca într-un film de groază!”, a povestit Lucian Mîndruță.

Cum și-a câștigat Lucian Mîndruță primii bani. La 14 ani făcea fotografii la înmormântări: „Era ca într-un film de groază!”

(foto: Lucian Mîndruță / Facebook)

Astăzi, cu o carieră înfloritoare în zona de online, devenind între timp și profesor de media, Lucian Mîndruță a trecut peste episoadele din trecut, și se concentrează pe ceea ce are acum de făcut.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
David și Victoria Beckham și-au luat conac plutitor din Miami
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro