Connect-R, reacție nemiloasă către Lucian Mîndruță. L-a desființat pe jurnalist

Connect-R, reacție nemiloasă către Lucian Mîndruță. L-a desființat pe jurnalist
Connect-R l-a desființat pe jurnalistul Lucian Mîndruță

Cu câteva zile în urmă, mai mulți artiști din România, printre care și Connect-R, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu, Inna, Loredana, Paula Seling, Smiley, Ştefan Bănică, Vama și Voltaj, i-au adresat o scrisoare premierului Ludovic Orban, în care îi cer acestuia să fie incluși în schema pentru ajutor pentru sectorul cultural.

Connect-R l-a desființat pe jurnalistul Lucian Mândruță

Cererea a deranjat mai multe persoane publice, printre care se află și jurnalistul Lucian Mîndruță. Reacția prezentatorului l-a enervat pe Connect-R, care prin intermediul unui mesaj video i-a cerut să-și recondiționeze poziția față de artă, muzică și muzicanți.

Într-o filmare pe Instagram Stories, Connect-R l-a criticat dur pe jurnalist și a povestit despre o întâmplare emoționantă pe care a avut-o după ce a mers cu un taximetrist.

”Bosule, Luciane! Tată, te anunț că… de exemplu: «Ca la 20 de ani» este o piesă care a bucurat multă lume, bos. «Acasă» a lui Smiley sau «Vara nu dorm». Crede-mă, am avut plăcerea să merg cu taximetriști care mi-au spus: «Bro, nu vreau să-ți iau banii, pentru că pe piesa ta s-a născut fetița mea! Și noi o cântam în casă și ne-ai bucurat sufletele, bro, când ne-a mers prost». Așa că, recondiționează-ți poziția, bro, față de artă și față de muzică, și față de muzicanți, că ești slab, foarte, foarte slab!

Și vezi că orice monedă are două fețe, bro! Adună banii pe care i-a dat Delia la stat, adună și banii pe care i-am dat și eu la stat încă din 2009 și ai să vezi, bro, că se adună mai mult decât 100 de milioane de euro. Ce zici de socoteala asta? Să-ți fie rușine, din punctul meu de vedere, să-ți fie rușine, bro!”, a spus Connect-R, potrivit Cancan.ro.

Reacția lui Connect-R față de cei care au criticat demersul artiștilor

La finalul declarațiilor, artistul a avut critici aspre și pentru cei care au avut de spus cuvinte urâte despre demersul colegilor săi de breaslă. Connect-R le-a reproșat acestora că, de-a lungul timpului s-au bucurat de piesele artiștilor, însă acum când vine vorba de bani, îi vor doar pentru ei.

”Iar pentru vorbitorii de limbă română, căci români cu adevărat sunt puțini, vreau să le transmit ceva: să vă fie rușine! Să vă fie rușine, pentru că v-ați bucurat pe piesele noaste, ați plâns, v-ați vindecat, iar acum, când e vorba de «cașcaval», îi vreți doar pentru voi. Să vă fie rușine!

Să vă fie rușine, că nu vă iubiți și nu vă respectați artiștii. Și, nu-mi pasă, de mâine, toți cei care mă comentați, eu îmi asum să vă pierd ca fani, puteți să nu mai veniți niciodată la concertele mele. Rușine”, a adăugat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI