Lucian Mîndruță l-a desființat pe Selly. Ce a observat, de fapt, la vlogger

Lucian Mîndruță l-a desființat pe Selly. Ce a observat, de fapt, la vlogger
Lucian Mândruță l-a desființat pe Selly după petrecerea de ziua sa

„Dați-mi voie să vin și eu la masa bogată a lui Selly cu câteva observații de marketing”, și-a început Lucian Mîndruță mesajul în care analizează scandalul iscat după ziua vloggerului.

Lucian Mîndruță, despre petrecerea lui Selly

Poliția a spart petrecerea organizată de ziua lui Selly. Evenimentul a avut loc în Snagov, unde vloggerul a chemat mai multe personalități din lumea muzicii să petreacă alături de el. În imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede cum regulile de distanțare fizică nu sunt respectate. La petrecere au participat mai multe persoane, în condițiile în care evenimentele private sunt interzise în această perioadă. Oamenii legii au intervenit și au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei. Nici Selly, nici organizatorul chermezei nu au oferit până acum un punct de vedere.

În schimb, vloggerul a fost surprins recent îndreptându-se spre un sediu de Poliție pentru a-și ridica actele înștiințare de amendă. Tânărul a primit 10.000 de lei, cu posibilitatea ca suma să fie redusă cu 50% dacă va plăti în termen de 15 zile. Unele surse spun că vedeta Prima TV a fost însoțită de avocatul său, pentru a contesta amenda în justiție, având acest drept în 15 zile de la fixarea penalizării.

„Cu petrecerea de pandemie Selly n-a făcut decât să schimbe ministerul” 

Întâmplarea a fost comentată de Mircea Badea, Lucian Mîndruță având, de asemenea, câteva cuvinte de spus despre subiect.„Dați-mi voie să vin și eu (târziu, e drept) la masă bogată a lui Selly cu câteva observații de marketing. Dacă nu știți evenimentul: vloggerul și entertainerul Selly a dat o petrecere cu prea mulți invitați (din perspectiva legii în vigoare) și la care a cântat Tzanca Uraganu. Un manelist. Cele mai multe comentarii îl critică pentru că și-ar fi trădat rolul sau de model și îndrumător al tinerei generații, precum și pentru ceea ce oamenii văd ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc. Dați-mi voie să vin cu o altă perspectiva.

În primul rând, Tzanca Uraganu e acolo din același motiv pentru care Selly e băgat în seama: e celebru. În topul trending pe youtube, azi, Tzanca are două melodii: „E bună rău pe bași”- 700k vizualizări, locul 2, după 3 zile de la postare, precum și „Ai intrat în viață mea că într-un cazinou”, care are 2,2 milioane de vizualizări într-o săptămână. Mai jos un pic mai gășiți încă două melodii cu Tzanca. Selly nu e pe-acolo, cel puțin nu în aerul rarefiat al înălțimilor acestei ultime săptămâni. Ce înseamnă asta? Că Tzanca e, în acest moment, oficial, mai tare că Selly în Youtube.

Iar prezența lui la petrecere e pur și simplu un simbol al statutului lui Selly. Cum și-a luat Merțan bengos, așa și-a luat și manelist stelar. Selly dă un mesaj. Mai mult, din perspectiva de marketing, e un ajutor în poziționare: Selly a cam isprăvit de cucerit publicul țintă și se duce spre o audiență mai largă. Pentru asta, manelele și maneliștii sunt un ajutor neprețuit. Ei sunt stăpânii culturali ai acestui popor. Ei fac cifre. Ei vorbesc maselor. Al doilea lucru: petrecerea în pandemie. Ce e neobișnuit aici sau off-brand?

Păi nu era Selly cel revoltat de sistemul de învățământ românesc? Nu sfida el canoanele și cerea profesorilor să iasă din cadrele programei? Cu petrecerea de pandemie Selly n-a făcut decât să schimbe ministerul. Dacă înainte sfida Ministerul Educației, acum și-a găsit un target mai cool: Ministerul de Interne. Asta e tot, nu e nimic neobișnuit pentru acest personaj. Selly e un produs de marketing, foarte deștept, care livrează mesajele care sunt la modă la un moment dat. Or azi sfidarea epidemiei e cel mai de masă sport din România. Va așteptați că un lider de opinie să n-o abordeze? Păi ce facem aici, îl lăsăm pe Moș Bittman în față?”, este de părere jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI