Cum s-a filmat Smiley alături de două tinere, la stația de metrou Titan. Reacția fanilor când l-au văzut așa

Smiley s-a fotografiat alături de două tinere la stația de metrou Titan

Smiley se ferește să apară prea des în public, tocmai de aceea fanii cred că artistul se deplasează doar cu mașina atunci când trebuie să ajungă la o destinație. Vedeta Pro TV i-a lăsat, însă, cu gura căscată. S-a plimbat cu metroul, s-a fotografiat alături de două fete în stația Titan și a schimbat câteva vorbe cu ceilalți călători.

Smiley s-a fotografiat alături de două tinere la stația de metrou Titan

Îmbrăcat cu o geacă roșie, Smiley s-a afișat la metrou alături de câțiva prieteni. Două admiratoare l-au văzut și l-au rugat să îl lase să se fotografieze cu el, iar artistul a acceptat, după care s-a urcat în metrou, unde a schimbat câteva vorbe cu ceilalți călători.

Vedeta Pro TV a filmat întreaga scenă și a publicat materialul video pe contul personal de Instagram. „De la Republica la Titan e o singură stație?” este mesajul care însoțește videoclipul. Semn că Smiley nu prea a folosit până acum acest mijloc de transport în comun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

de la Republica la Titan e o singura statie?

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe


În mai puțin de o oră, postarea lui Smiley a fost vizionată de peste 13.000 de internauți. Fanii i-au bombardat contul cu mesaje. Unii dintre ei i-au transmis că de la Republica la Titan sunt două stații de metrou, nu una. Iată câteva dintre mesajele primite de Smiley pe rețeaua de socializare:

„A mai fugit copilul odată după tine prin IOR, acum nu-l mai las să te caute pe la metrou.”

„Of, dacă știam veneam cu fetița să facă o poză cu tine. Andra își dorește enorm de mult asta. Fii binecuvântat”

„Dacă știam, mai mergeam o stație până la Titan.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI