Câți bani primește Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult prețul

Câți bani primește Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult prețul
Câți bani primește Smiley pentru un concert?

Smiley, unul dintre cei mai longevivi cântăreți de la noi, este destul de scump la vorbă și la port. Acesta este pe lista scurtă a artiștilor cei mai bine plătiți pentru un concert. Cât câștigă juratul de la Vocea României pentru câteva piese?

Câți bani primește Smiley pentru un concet?

Smiley are aparițiile la TV și pe diversele scene din România și nu numai asigurate. Acesta a devenit din ce în ce mai plăcut de public datorită muzicii sale, a naturaleții și a decenței cu care a ales întotdeauna să se prezinte pe micile ecrane. Pe cât este de plăcut, pe atât de bine este și plătit. Artiștii de la noi se pregătesc să intre în sezonul de toamnă-iarnă, unde banii sunt mai grei, datorită conjucturii și a numeroaselor evenimente care urmează. Pe lista scurtă a celor mai bine plătiți pentru un concert se află:

Smiley – 12.000 de euro
Loredana Groza – 15.000 de euro
Delia Matache – 12.500 de euro
Horia Brenciu – între 10.000 și 13.000 de euro
Ștefan Bănică Jr. – 10.000 de euro
Antonia și Alex Velea – 10.000 de euro
Antonia – 5.000 de euro
Alex Velea – 4.500 de euro- 2.500 de euro
Carlaʼs Dreams – 12.500 de euro
Phoenix – 15.000 de euro
Holograf – 10.000 de euro
Voltaj – 8.000 de euro
Iris – 7.000 de euro
Direcția 5- 6.000 de euro
Mandinga – 5.000 de euro

(Sursa: libertatea.ro)

Câți bani cere Smiley pentru un concert?
Câți bani cere Smiley pentru un concert?

Un milion de lei de la Primăria Focșani pentru un revelion ca la carte

Cei de la Primăria Focșani au șocat anul trecut cu prețul distracției pentru cetățenii lor. Artiștii chemați au fost: Opus, Anda Adam, Geta Postolache, Ro-Mania, Iuliana Beregoi, Bug Mafia, Laura Lavric, Datina, Show Trouble Dance Academy, Laura Lavric și Datina.

„Focşănenii, conform tradiţiei, aşteaptă cu nerăbdare artişti consacraţi pe plan naţional şi internaţional, care să aducă mesajul lor, la ceas de mare sărbătoare. Ne dorim ca prin organizarea acestui eveniment să aducem laolaltă cât mai mulţi cetăţeni din municipiul Focşani şi judeţul Vrancea, care împreună să împărtăşească sentimentele de bucurie şi speranţa la hotarul dintre ani”
Anunțul Primăriei Focșani