Smiley, reacție uluitoare la adresa Irinei Rimes, când a văzut-o plângând: ”Suferi tu pentru toți proștii?”

Smiley, reacție uluitoare la adresa Irinei Rimes, când a văzut-o plângând: ”Suferi tu pentru toți proștii?”
Smiley, reacție uluitoare după ce Irina a început să plângă

Smiley a surprins pe toată lumea cu un sfat deosebit în privința Irinei Rimes. Acesta a văzut-o plângând și a sărit imediat cu o povață deosebită pentru tânăra artistă, pentru a o scoate din starea profună și tristă în care a reușit o concurentă să o bage. Cum s-a petrecut totul și de le ce a pornit episodul sensibil?

Smiley, reacție emoționantă! Ce i-a spus Irinei, după ce a văzut-o plângând?

Claudia Badea a fost concurentul care a făcut-o pe Irina să verse lacrimi amare. Aceasta a ales să vină în audițiile pe nevăzute chiar cu piesa Irinei Rimes: „Nu știi tu să fii bărbat”. Cântăreața s-a emoționat peste măsură când și-a auzit primele acorduri din piesa de suflet. Mai mult decât atât, după ce a reușit să se întoarcă, la finele momentului artistic, i-a mărturisit că atunci când aude linia melodică a melodiei acesteia se bloochează. Irina a dezvăluit că versurile sunt scrise pentru un bărbat care a făcut-o să simtă ceva deosebit, mai ales că ea cântă piesa de față cu el în concerte.

CLaudia Badea – Vocea României 2019

Claudia Badea a interpretat piesa "Nu știi tu să fii bărbat". Reacția Irinei Rimes ne-a induioșat..– http://bit.ly/330LmNV"Iertați-mă.. sunt și eu om" – Irina Rimes

Publicată de Vocea Romaniei pe Vineri, 4 octombrie 2019

”Este prea emoționant pentru mine să aud aceste versuri pentru că e o piesă foarte personală care a făcut foarte mari schimbări în viața mea personală. Eu îmi doresc să nu trăiești ce am trăit eu, să nu cânți din experiența personală”
Irina Rimes

Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României. Ce sfat emoționant i-a dat Smiley?
Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României. Ce sfat emoționant i-a dat Smiley?

Ce sfat i-a dat colegul de la masa juriului?

Smiley i-a dat atunci câteva sfaturi, văzând-o destul de afectată. Ca un prieten bun sau ca un frate mai mare, colegul de la masa juriului i-a spus că ar trebui să-și schimbe gusturile, dacă la final tot ea este cea care suferă.

”Știi că bărbații ți alegi singură. De ce nu schimbi standardele. De ce suferi tu pentru toți proștii?”
Smiley

Urmăriți Playtech.ro și pe