Cum a fentat Elena Merișoreanu moartea. Artista a povestit chinul prin care a trecut

Cum a fentat Elena Merișoreanu moartea. Artista a povestit chinul prin care a trecut
Cum a fentat Elena Merisoreanu moartea

Elena Merișoreanu a povestit azi despre intervenția suferită recent din cauza problemelor sănătate la fiere și că înainte de a afla diagnosticul, și anume, acela de pietre la fiere, ea ajunsese să creadă că suferă de cancer.

Cum a fentat Elena Merișoreanu moartea

Elena Merișoreanu a spus că s-a aflat la un pas de moarte din cauza pietrelor de la nivelul fierii. Ea a mărturisit că medicii i-au descoperit multe și că exista riscul ca acestea să-i plesnească, dacă nu era operată de urgență.

Elena Merișoreanu a declarat că a realizat că are probleme de sănătate când a simțit dureri mari, la nivelul stomacului, credea ea, având și stări de vomă. A mers la doctor, iar după ce s-a stabilit diagnosticul, ea a fost operată de urgență.

„Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac… De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece. Acum vreo 10 zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să mănânc niște cereale cu lapte. Am dat și mațele afară din mine. A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Cum a decurs operația

Mai mult, artista a povestit că durerile-i erau atât de mari, încât a crezut chiar că poate avea cancer, lucru care, din fericire, nu a fost adevărat. Ea a povestit și cum a decurs întreaga intervenție.

„M-am dus la spital, a văzut ecografia și mi-a zis că mă internează acum. Aveam dureri crunte. Mă durea în stomac, într-o parte. Am spus „precis că am un cancer, am ceva”. Mă gândeam la tot felul de prostii. Dimineață la 06:00 m-a pus pe masa de operație și anestezista mi-a zis că sunt veselă și am început să spun un banc, dar între timp m-au și operat. Aveam anestezie generală. Am început să zic bancul și după am adormit. Cred că a durat vreo oră”, a adăugat ea.

Acum, Elena Merișoreanu trebuie să facă niște schimbări în alimentație, precum renunțarea la prăjeli și la alimentele grase. Ea a mai spus că a reușit deja să scape de 4 kilograme.

„Nu trebuie să mănânc prăjit, foarte gras. (…) Am slăbit patru kilograme. Astea s-au făcut în timp. Stresul, oboseala…”, a conchis marea artistă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI