Elena Merișoreanu continuă scandalul cu Maria Dragomiroiu: ‘Am căzut ca proasta în plasa ei’

Elena Merișoreanu continuă scandalul cu Maria Dragomiroiu: ‘Am căzut ca proasta în plasa ei’
Elena Merișoreanu continuă scandalul cu Maria Dragomiroiu- ‘Am căzut ca proasta în plasa ei’

Scandalul dintre Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu a luat final. Cele două au decis să se împace, cu toate că și-au aruncat cuvinte care cu greu pot fi uitate.

Elena Merișoreanu continuă scandalul cu Maria Dragomiroiu

Iată că după luni bune de zile, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu  au ajuns la decizia că au căzut amândouă în plasa Mariei Dragomiroiu. În plus, apar acuzații scandaloase la adresa Mariei Dragomiroiu.

Saveta Bogdan a declarat că Maria Dragomiroiu a trimis-o în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a isca un scandal de proporții cu Elena Merișoreanu. 

Saveta Bogdan a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Elena Merișoreanu pentru a își cere scuze. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că a visat-o pe mama ei care i-a transmis să nu se mai certe.

Saveta Bogdan: „Am picat la mijloc ca proasta”

“Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei.

Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

Tot scandalul dintre cântărețele de muzică populară a început după ce Saveta Bogdan a fost pusă să răspundă la câteva întrebări despre Elena Merișoreanu, la provocările picante ale lui Cătălin Măruță.

La auzul cuvintelor grele, Elena Merișoreanu a spus despre Saveta Bogdan că are un comportament deplasat și că a dansat la bară.

”Foarte dezamăgită sunt. E comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu.

În plus, Merișoreanu i-a spus Savetei Bogdan că asta nu este o scuză, pentru că familia ei este foarte revoltată, iar soțul ei era în spital la momentul scandalului.

“Eu sunt creștină și Dumnezeu ne-a învățat să iertăm. Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai? Te iert, dar nu pot să uit! Familia mea e foarte revoltată. Atunci soțul meu era în spital cu Covid, cu plămânii 80% afectați, și s-a supărat foarte rău când s-a auzit că noi am fi divorțați”, i-a spus Elena Merișoreanu Savetei Bogdan, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI