Elena Merișoreanu, operată de urgență mâine. Ce probleme grave are: ”Trebuie să i le sfarâme”

Elena Merișoreanu, operată de urgență mâine. Ce probleme grave are: ”Trebuie să i le sfarâme”
Elena Merisoreanu, operata maine

Steliana Sima a fost prezentă azi în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a venit alături de nepoata sa, de asemenea, interpretă de muzică populară.

Elena Merișoreanu, operată de urgență mâine

Steliana Sima, una dintre cele mai frumoase artiste de muzică populară din România a mărturisit, printre altele, că se află la cură de slăbire și că a reușit să dea câteva kilograme de jos. Steliana Sima a mai ținut să îi transmită, prin intermediul emisiunii lui Cătălin Măruță, multă sănătate bunei sale prietene, Elena Merișoreanu, dezvăluind că aceasta va suferi mâine o intervenție chirurgicală.

”Are foarte mult bila incarcata cu pietre si maine o sa sufere o operatie, ca să i le sfarame. Vreau sa ii urez multa sanatate pe aceasta cale. Este un om extraordinar si altruist, pe toti colegii din industrie i-a ajutat. Este un om extraordinar. Nu cred ca cineva i-a cerut sprijinul și ea să nu-l ofere. Te ia de mâna si te duce acolo. Ea este prietenul nostru de familie”, a declarat artista Steliana Sima, despre Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a mai suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu două luni

De menționat este că în urmă cu două luni, Elena Merișoreanu a mai suferit o intervenție chirurgicală, însă la picior, ea fiind diagnosticată cu artroză. Ea a mers la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, unde a suferit intervenția.

„Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, spunea Elena Merișoreanu pentru Click!. Anul trecut însă, cântăreața mergea frecvent la o clinică din Târgoviște, acolo unde făcea injecții pentru a-și trata piciorul.

„Toată viața am cântat pe tocuri. Și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior”, spunea artistă vara trecută.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai solicitate artiste de la noi. Un impresar a dezvăluit pentru Playtech.ro ce sume percepe artista pentru 45 de minute de cântat pe scenă.

”Elena are un tarif de aproximativ 1.000 de euro, Nea Beni poate să sară și peste 1.300 de euro, Mîțu ia între 1.500 de euro și 1.800 de euro, pentru un recital de peste 45 de minute, iar Enceanu, chiar și 2.000 de euro. Sumele sunt orientative, căci pot prinde contracte mai bune sau plătite cu mult mai puțin”, ne-a spus un impresar, cu state vechi în domeniu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI