03 oct. 2024 | 13:51

Cu ce se ocupă bucătarul Horia Vîrlan după ce a dispărut de la TV. Din ce face bani acum

Diverse
Cu ce se ocupă bucătarul Horia Vîrlan după ce a dispărut de la TV. Din ce face bani acum
Horia Vîrlan: „În fiecare zi facem meniuri speciale”

După ce reușea să convingă telespectatorii cu rețele sale, celebrul bucătar a dispărut din peisajul media românesc. Astăzi, deși producătorii nu mai sunt interesați, mulți s-au întrebat cu ce se ocupă bucătarul Horia Vîrlan după ce a dispărut de la TV, și din ce face bani acum.

Horia Vîrlan, de la bucătar la vedetă TV

În urmă cu 14 ani, în peisajul media românesc, apărea o emisiune cu iz culinar sub denumirea de „Cireașa de pe tort”, iar gazdă era chiar Horia Vîrlan. Încă din primul an, și în următorul, show-ul avea să primească și două premii TV Mania, pentru cel mai bun reality-show.

În total, emisiunea difuzată de Prima TV, și realizată de cei de la Paprika, a avut 7 sezoane, iar bucătarul avea să devină vedeta incontestabilă.

Cu ce se ocupă bucătarul Horia Vârlan după ce a dispărut de la TV. Din ce face bani acum

Din păcate, fără prea multe explicații, reality-show-ul avea să fie întrerupt, iar Horia Vârlan dispărea de pe micile ecrane ale românilor, amatori de Prima TV

Deși retras din lumina reflectoarelor, acesta reușea să rămână activ, prin diferitele sale colaborări, iar anul trecut, după cum se lăuda chiar el, avea să obțină un rol secundar într-o producție românească, „Dragoste pe muchie de cuțit”.

Dar, cu toate astea, mulți s-au întrebat cu ce se ocupă bucătarul Horia Vîrlan după ce a dispărut de la TV?

Cu ce se ocupă bucătarul Horia Vîrlan după ce a dispărut de la TV?

Au trecut câțiva ani buni de când Horia Vîrlan nu a mai fost văzut pe nicăieri, la TV, dar asta nu înseamnă că nu a mai lucrat, su nu a mai reușit să facă ceva bani. Recent, celebrul bucătar avea să vorbească deschis despre colaborarea sa cu cei de la Prima TV, dar și despre televiziune în general:

„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai făcut nimic cu Prima TV pentru că nu mi-a mai convenit combinația și anturajul.

În rest, nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialiști. Mi-au zis foarte mulți telespectatori, foarte des, dar bag seama că nu mai sunt pe gustul producătorilor de emisiuni. Probabil că se caută altceva.

(…) Mi-am schimbat activitățile, tot cu bucătăria, dar am un atelier gastronomic, unde fac mâncare și acum sunt la serviciu, și fac preparate pentru evenimente, pentru alții’,povestea bucătarul, în 2023, conform celor de la Click!.

Deși mulți îl vedeau în continuare pe micile ecrane, se pare că lucrurile s-au schimbat pentru el, iar acum a reușit să găsească alte mijloace de existență, explicând și din ce face bani acum.

Din ce face bani acum celebrul bucătar?

După experiența de pe micile ecrane, și situațiile delicate contractuale, deși lua decizia de a se retrage, Horia Vîrlan a reușit să-și găsească și late modalități de a face bani. Astfel că, acesta avea să povestească cum își duce traiul în aceste zile:

„Din toamna anului trecut am început să predau la liceul tehnologic Cezar Nicolau din comună Brănești, unde locuiesc.

Predau partea asta de gastronomie, de bucătărie. Mai am firma mea de consultanță, de catering, pe care o am de 20 de ani, vând mâncare. Am și site și pagină de Facebook, unde mă puteți găsi și puteți comanda.

În fiecare zi facem meniuri speciale, de evenimente, meniul zilei, avem câteva firme aici și le trebuie și lor câte 100 de preparate zilnic”, le-a povestit maestrul Horia Vîrlan celor de la Viva!.

Cu ce se ocupă bucătarul Horia Vârlan după ce a dispărut de la TV. Din ce face bani acum

Deși nu mai vrea să audă de televiziune, Horia Vîrlan a reușit să-și continue profesia, găsind modalități inedite de a duce mai departe aceste talent, inclusiv prin a-i învăța pe alții arta bucătăriei.

Parteneri
Gabriela Cristea a reinventat ciocolata Dubai. Cât costă o porție de 450 de grame
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
Coșmar în parcare! Zeci de mașini vandalizate cu un mesaj bizar în Sectorul 4
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
De ce nu au voie cu barbă piloții. Își pot lăsa perciuni...
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Doliu în România. S-a stins un mare om de afaceri. A reușit să-și construiască un imperiu
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro