Cine a câștigat ultimul război Românii au talent vs Survivor România. Cifre surpriză

Cine a câștigat ultimul război Românii au talent vs Survivor România. Cifre surpriză
Cine a castigat ultimul razboi Romanii au talent vs Survivor Romania

Cifre surpriză în ceea ce privește audiențele celor mai apreciate emisiuni TV din România. Vineri, 28 mai, românii au fost împărțiți între primul joc de imunitate de la Survivor România și finala sezonului 11 de la Românii au talent. Ce show a ieșit pe locul 1.

Cine a câștigat ultimul război Românii au talent vs Survivor România

Seara de vineri, 28 mai, a fost destul de intensă pentru publicul român. Telespectatorii au stat cu ochii pe finala de la Românii au talent, câștigată de Ana Maria Mărgean. Micuțul ventriloc a cucerit iremediabil inimile fanilor emisiunii din momentul din preselecții, atunci când Andra i-a oferit Golden Buzzerul.

Conform celor de la Pagina de Media, finala Românii au talent sezonul 11 a fost lider incontestabil de audiențe, pe toate segmentele de public. Peste 2 milioane de români au stat cu sufletul la gură, cu ochii lipiți de ecran pentru a afla cine a câștigat sezonul 11 de la Românii au talent. Pe locul 2 s-a clasat emisiunea Survivor România de la Kanal D. Aproape un milion și jumătate de români au urmărit primul joc de imunitate al săptămânii, adjudecat într-un final de echipa Războinicilor.

Pe segmentul național, Ana Maria Mărgean a fost aplaudată de către 2.080.000 milioane de telespectatori la PRO TV, când a primit trofeul sezonului 11 de la Românii au Talent, în timp ce 1.442.000 de privitori au urmărit, la Kanal D, duelurile celor de la Survivor România. Antena 1 s-a clasat la mare distanță de ocupanții primelor două poziții. Postul de la Intact a pus la bătaie filmul „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu”, la care s-au uitat numai 621.000 de oameni.

La oraș, 1.139.000 de români au privit finala prezentată de Pavel Bartoș și Smiley, în timp ce Daniel Pavel, prezentatorul reality-showului care se filmează în Republica Dominicană a captat atenția a 611.000 de români, la Survivor România.

Publicul comercial, reprezentat de tineri, a preferat, de asemenea, finala Românii au talent 11. 376.000 s-au uitat la PRO TV, în timp ce fanii înfocați ai Războinicilor și ai Faimoșilor au dat pe Kanal D, în număr de 126.000.

Ana Maria Mărgean a câștigat finala Românii au talent sezonul 11

Micuța ventriloacă Ana Maria Mărgean, în vârstă de 11 ani, a câștigat finala sezonului 11 de la Românii au talent. Fetița a fost copleșită de emoții și a început să plângă atunci când Smiley și Pavel Bartoș i-au strigat numele, oferindu-i cecul de 120.000 de euro.

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei”, a declarat micuța câștigătoare de la Românii au Talent.

Andra este cea care a avut cea mai mare încredere în talentul micuței blondine, apăsând Golden Buzzerul la preselecții.

„Marea noastră campioană, marea câștigătoare a inimilor noastre! Felicitări, draga mea! Sper că fiecare cuvânt de încurajare și Golden Buzz-ul meu au contribuit la acest succes pe care îl meriți din plin! Ești atât de talentată și ai un suflet absolut minunat!  Fie ca acest premiu să fie doar începutul drumului tău luminos! #MareaFinala #RomaniiAuTalent #UnuSiUnu”, a scris Andra pe pagina ei oficială de Facebook.