Ce a declarat Andra după ce Ana Maria Mărgean a câștigat Românii au talent. Prima reacție a cântăreței

Ce a declarat Andra după ce Ana Maria Mărgean a câștigat Românii au talent. Prima reacție a cântăreței
Reacția Andrei după ce Ana Maria Mărean a câștigat Românii au Talent

Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent și-a găsit câștigătorul în cursul serii trecute. Iată care a fost reacția Andrei la auzul veștii că Ana Maria Mărgean a plecat cu marele premiu acasă?

Ana Maria Mărgean a căștigat Românii au Talent. Cum a reacționat Andra?

Andra se pare că a știu încă de când fetița a pus piciorul pe scenă că de ea se va alege mare lucru. Micuța a reușit să impresioneze pe toată lumea, iar după ce a plecat de la preselecții direct în etapa următoare a cucerit o lume întreagă.

Ana a fost votată într-un număr impresionant de mare de publicul de acasă care a fost uimiți de talentul său de ventrilog, iar astfel a reușit să câștige premiul de 120.000 de euro.

Jurații au așteptat cu sufletul la gură numărătoarea inversă pentru a afla cine pleacă acasă cu trofeul sezonului cu numărul 11 al show-ului de talent. Chiar soția lui Cătălin Măruță a spus încă din preselecții că ar vrea să aibă o putere să o trimită direct în finală, după ce i-a oferit avantajul să părăsească scena fără emoțiile de care n-au fost privați concurenții care n-au primit Goldeen Buzz:

„Adevărul este că mi-aș dori acum să am o superputere și să te trimit direct în finală, dar sunt sigură că oamenii de acasă te vor vota și vei ajunge. Nu ai cum să nu fii în finală fiind atât de talentată. Dacă aș putea aș apăsa orice buton care te duce acolo. Ești minunată, tu meriți, ai un loc acolo în finală. Trebuie să fii acolo”, a spus Andra când a văzut numărul micuței.

„Un suflet absolut minunat”

„Marea noastră campioană, marea câștigătoare a inimilor noastre! Felicitări, draga mea! Sper că fiecare cuvânt de încurajare și Golden Buzz-ul meu au contribuit la acest succes pe care îl meriți din plin! Ești atât de talentată și ai un suflet absolut minunat!  Fie ca acest premiu să fie doar începutul drumului tău luminos! #MareaFinala #RomaniiAuTalent #UnuSiUnu”
Andra

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei”, a spus micuța ventrilog.

  • Clasamentul concurenților din finala Românii au Talens sezon 11

Locul 11 Duo Turkeev
Locul 10 Narcisa Ungureanu
Locul 9 Magitot
Locul 8 Daria Batschi Beleca
Locul 7 Remi Martin
Locul 6 Dean Bowman
Locul 5 Rareș Trufea
Locul 4 Filip Cioc
Locul 3 Art of Robots și un premiu de 10.000 de euro. Tot ei au câștigat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro
Locul 2 GIM și un premiu de 20.000 de euro
Locul 1 Ana Maria Mărgean și un premiu de 120.000 de euro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI