Finala Românii au talent 2021. Cine a câștigat marele premiu la Pro TV

Finala Românii au talent 2021. Cine a câștigat marele premiu la Pro TV
Live Video Online finala sezonului 11 Românii au Talent - Vineri, 28 mai la Pro TV

Mai sunt doar câteva ore până ce fanii Românii au Talent vor afla cine a câștigat marele premiu din sezonul 11. Pe scena show-ului va fi prezent Radu Palaniță, mecanicul din București care a câștigat sezonul 10.

Cine a câștigat Românii au Talent sezonul 11. Clasamentul din finală

Locul 11 Duo Turkeev

Locul 10 Narcisa Ungureanu

Locul 9 Magitot

Locul 8 Daria Batschi Beleca

Locul 7 Remi Martin

Locul 6 Dean Bowman

Locul 5 Rareș Trufea

Locul 4 Filip Cioc

Locul 3 Art of Robots și un premiu de 10.000 de euro. Tot ei au câștigat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro

Locul 2 GIM

Locul 1 Ana Maria Mărgean

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei”, a spus Ana.

UPDATE: Finala Românii au talent sezonul 11 a început, iar concurenții au pășit emoționați pe scenă. Art of Robots a avut un număr pe care au avut doar o săptămână la dispoziție să îl repete. Dansatorii au declarat că și-au gândit și repetat mișcările în camera de hotel și că numărul a fost inspirat de filmele cu super eroi.

Cei care vor să își voteze favoriții o pot face prin prin SMS la 1264*, tarif 0.48 euro (TVA inclus) sau online. 

În plus, Remmi Martin i-a uimit din nou pe jurați cu numărul lui de senzație. El a declarat că este plin de vânătăi și că încă din copilărie avea probleme de ordin fizic, din cauza mișcărilor pe care le făcea.


GIM i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, dar și energia de care a dat dovadă pe scenă. Tânărul are o poveste impresionantă. A fost crescut la orfelinat, iar fratele lui a încetat din viață. Acum, el transpune în versuri toate sentimentele pe care le are. A dovedit că o face bine, așa că a ajuns în finala Românii au Talent sezonul 11.

 

Radu Palaniță a declarat că este extrem de fericit și emoționat să cânte vineri seara, la marea finală a Românii au Talent sezonul 11.

“Sunt foarte curios de sentimentul pe care îl voi avea, fiind pe aceeași scenă. Sunt sigur că va fi un moment frumos și chiar m-am bucurat, sincer, când am fost contactat pentru a cânta în această seară. Vreau ca această bucurie de a fi iar pe scena Românii au talent să o simtă și cei de acasă. Abia aștept să ne revedem în această seară!”, a declarat Radu Palaniță pentru romaniiautalent.protv.ro.

10 oameni talentați au intrat în finala celui mai urmărit show de talente. Iată cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro:

  • Ana Maria Mărgean
  • Daria Batschi-Beleca
  • Rareș Trufea
  • Duo Turkeev
  • GIM
  • Remi Martin
  • Filip Cioc
  • Art of Robots
  • Dean Bowman
  • MagiTot;
  • Narcisa Ungureanu 

De la 20:30 poți vedea Live Video Online finala Românii au Talent

De la 20:30 începe finala sezonului 11 Românii au Talent, care poate fi urmărită pe protvplus.ro.

În prima semifinală Românii au Talent a avut loc o explozie de emoții și trăiri. Deși au fost 24 de semifinaliști, ei au urcat pe scenă pe rând, în două semifinale, așadar câte 12 concurenți în fiecare.

Cinci dintre ei au fost trimiși în finală de public, iar norocoșii au fost: Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM. În plus, Andi, Andra, Alexandra și Florin au avut la dispoziție un wild card, pe care l-au oferit la finalul celei de-a doua semifinale Narcisei Ungureanu.

În cea de-a două semifinală, publicul și-a ales favoriții dintre cei 12, iar ei sunt: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Magitot, care au intrat în finală.

În plus, jurații au ales deja candidații la premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Iată cine se luptă pentru premiul de cel mai original concurent:

Maria Rădeanu, Art of Robots, Daria Batschi Beleca și Duo Turkeev.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI