Cine e Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, de fapt. Ce legătură are cu Cezar Ouatu

Cine e Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, de fapt. Ce legătură are cu Cezar Ouatu
Cine e Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, de fapt. Ce legătură are cu Cezar Ouatu

A venit, a cântat și a plecat cu golden buzz-ul direct în finală. Cine este micuța Ana-Maria Mărgean, cântăreața ventrilocă de la Românii au talent care i-a ridicat pe jurați în picioare și i-a făcut Andrei pielea de găină. Vocea ei este incredibilă, până și păpușa ei Lizzie este puțin geloasă. De unde se cunoaște adolescenta de 11 ani cu Cezar Ouatu, abia acum s-a aflat.

Cine e Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, de fapt

Ți se face pielea de găină. Ana-Maria Mărgean a cucerit o întreagă țară la numai 11 ani cu talentul ei nemărginit. Vocea ai dumnezeiască și felul în care și-a dus până la capăt numărul de ventriloc au cucerit inimile de la Românii au talent. Mai mult de atât, Andra a fost atât de impresionată încât i-a oferit adolescentei golden buzz-ul care o trimite direct în marea finală.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a povestit Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, înainte să urce pe scenă.

De cum începe să cânte, ți se face pielea de găină. Tehnica vocală, atitudinea și melodiile alease pentru ea și păpușa ei Lizzie au fost suficiente să-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Ce legătură există între cântăreața ventrilocă și Cezar Ouatu

Micuța artistă este foarte entuziasmată și fericită că face ceea ce îi place. A descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de cinci ani și de atunci studiază canto și pian. În anul 2020, Ana-Maria Mărgean a câștigat un trofeu în cadrul Festivalului Internațional De Canto “Cezar Ouatu”, organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești. Cântăreaţa ventrilocă s-a clasat pe locul III. Fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva a fost atât de impresionat de talentul și performanța ei încât a ținut morțiș să o felicite personal.

Prestația micuței Ana-Maria de la Românii au talent i-a lăsat fără cuvinte pe cei trei jurați, iar Andra nu a avut nevoie de multă convingere pentru a apăsa butonul auriu care să-i ofere cântăreței ventriloce șansa pe care orice concurent o așteaptă.

„A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată”, a spus, vizibil emoționată, Ana-Maria Mărgean la Românii au talent.

„Nu avea cum să plece fără Golden Buzz”, a spus ferm Andi Moisescu, fiind convins că micuța artistă are toate atuurile pentru a câștiga sezonul 11 al emisiunii de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI