Cum a făcut mișto Pavel Bartoș de Smiley la Românii au talent. Și iubitul Ginei Pistol a râs

Cum a făcut mișto Pavel Bartoș de Smiley la Românii au talent. Și iubitul Ginei Pistol a râs
Cum a făcut mișto Pavel Bartoș de Smiley la Românii au talent.

Pavel Bartoș l-a ironizat ușor pe colegul său, Smiley, de la Românii au talent, spunând înainte de marea finală că artistul a dormit de această dată cu trofeul ”Românii au Talent” în brațe.

Cum a făcut mișto Pavel Bartoș de Smiley la Românii au talent

Ieri, în emsiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au intrat în direct și au prezentat marele trofeu, care a mers, ulterior, la câștigătoarea sezonului 11 a emisiunii Românii au talent, și anume Ana Maria Mărgean. Apoi, el a mai declarat, în cadrul emisiunii Românii au talent:

”Acesta e trofeul Românii au talent. Smiley a dormit cu el în pat noaptea trecută, așa cum fac sportivii după ce îl câștigă. Va fi o finală incredibilă, de-abia așteptăm. Avem emoții ca niciodată. Le mulțumim tuturor concurenților și telespectatorilor, a fost un sezon de vis. Mai ales că a fost un sezon cu atât de multe noutăți, la care a trebuit să ne adaptăm, din cauza pandemiei. Acum e clar că sezonul acesta va rămâne în istorie”, spunea Pavel Bartoș.

Smiley, un tătic implicat

De altfel, Smiley, proaspăt tătic, a recunoscut faptul că se confruntă cu dificultăți în privința somnului, de vreme ce micuța Josephine are unele treziri nocturne ori adoarme mai greu, iar el trebuie să rămână treaz după ora 12 noaptea. Orele de odihnă s-au modificat în cazul artistului, care mărturisește că nu era nici în trecut o persoană matinală, acesta preferând să se trezească în jurul orelor 9-10. Acesta a mai recunoscut că pentru a trece de starea de oboseală, apelează la… mai multe cafele.

”Sunt implicat la tot. Atât cât pot, dar nu îmi depășesc atribuțiile. Pot să îi schimb scutecul, să o scot, băița o facem împreună. Sunt ajutor de mamă. (…) Fac exact ce simt și îmi place foarte mult. De fiecare dată când plec de acasă mi se face dor. Noroc că mă ține Gina la curent cu tot ce se întâmplă. Vă spun sincer, când ea e trează și se uită la tine cu zâmbetul fără dinți, simți că nu se poate întâmpla nimic nasol.

Pleci cu putere, nu te mai afectează nimic cum te afecta înainte să ai un copil. (…) Am telefonul plin de poze. Încercăm să surprindem cât mai multe lucruri. Nu sunt obsedat de treaba asta, dar cum prindem ceva încercăm să filmăm. Nu mi se pare dificil, e mai greu să stau treaz după 12 noaptea. Am dificultăți la Românii au talent, trebuie să beau mai multe cafele. Nu eram matinal înainte, mă trezeam la 9-10”, mărturisea Smiley, iubitul Ginei Pistol, la “Vorbește lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI