04 dec. 2020 | 07:59

Ce va face Augustin Viziru, câștigătorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atât de sincer

Monden
Ce va face Augustin Viziru, câștigătorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atât de sincer
Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu marele premiu câştigat la Ferma 2020

Cel de-al cincilea sezon “Ferma” s-a încheiat joi seara, 3 decembrie. Augustin Viziru, câştigătorul “Ferma 2020: Orăşeni vs. Săteni, a dezvăluit ce va face cu premiul de 50.000 de euro, spre surprinderea tuturor.

Augustin Viziru, cel de-al cincilea câştigător Ferma

Joi seara, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură finala show-ului “Ferma 2020. Orăşeni vs. Săteni”. Lupta dintre Augustin Viziru şi Andrei Stoica a fost una extrem de strânsă. Pentru Viziru este a doua oară când participă la îndrăgita emisiune de pe Pro TV. Mai exact, în urmă cu cinci ani, acesta a fost nevoit să părăsească marea finală după o accidentare gravă la mână.

Se pare că de data asta, însă, a fost cu noroc şi a pus mâna pe trofeu. Acum, toată lumea este curioasă ce va face Augustin Viziru cu marele premiu de 50.000 de euro.

“Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.

Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz”, a declarat actorul pentru Click!.

Decizia de a se întoarce pe platourile de filmare de la Ciocăni, Dâmboviţa, a fost grea de luat, mai ales că acesta abia devenise tătic.

“Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a mai spus câştigătorul.

Augustin Viziru venise hotărât să câştige marele premiu

Surpriza acestui sezon a fost, cu siguranţă, revenirea lui Augustin Viziru în competiţie. Actorul a acceptat propunerea producătorilor cu gândul că va reuşi să câştige premiul pierdut în 2015, motiv pentru care emoţiile au fost uriaşe.

“Am abordat jocul cu totul și cu totul altfel față de cum l-am abordat în trecut. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind corect până la capăt”, a spus Augustin Viziru în lacrimi.

Locul al doilea a fost ocupat de Andrei Stoica, acesta fiind extrem de dezamăgit de rezultat, mai ales că era favoritul celorlalţi concurenţi.

,”Asta e, neșansa… Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am vrut să iau roaba pe sus. Eu nu am noroc, eu trebuie să muncesc. Eu nu sunt norocos, eu sunt muncitor, asta e viața.”, a declarat Andrei Stoica.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro