Cine a câștigat Ferma 2020. Surpriză foarte mare la Pro TV

Cine a câștigat Ferma 2020. Surpriză foarte mare la Pro TV
Cine va castiga emisiunea Ferma

S-a aflat cine a câștigat emisiunea Ferma, chiar dacă finala șhow-ului TV va avea loc în seara asta. Este surpriză foarte mare la Pro TV. Finala Ferma va avea loc în această seară, dar deja se vorbește despre cine ar fi marele învingător al show-ului.

Surpriză mare la PRO TV. Cine este finalistul Ferma

S-a aflat cine ar fi câștigat marele premiu de la emisiunea Ferma, scrie wowbiz.ro. Finala Ferma va avea loc joi seară, dar deja se vorbește despre cine este marele învingător al show-ului. Este chiar o adevărată surpriză.

Marea Finală a show-ului TV Ferma de la PRO TV, prezentată de Mihaela Rădulescu, va avea loc joi seară, iar fanii sunt cu sufletul la gură să afle cine va fi cel sau cea care va pleca acasă cu suma de 50.000 de euro și cu titlul de Fermierul Anului.

Anna Lesko s-a duelat cu Elena Chiriac

Miercuri, 2 decembrie, s-a lăsat cu scandal în urma duelului de eliminare de la Ferma, la care au fost propuse Anna Lesko și Elena Chiriac. De altfel, aceasta din urmă a fost trimisă aproape de fiecare dată de către colegii ei, în speranța că va ieși din concurs.

Chiar dacă colegii nu o plac, tânăra de 18 ani a reușit să demonstreze că își merită locul în show, dovadă stând numeroasele victorii în fața celorlalți fermieri. Elena Chiriac a reușit de această dată să o învingă pe Și de data aceasta a reușit să o învingă pe Anna Lesko, aceasta plecând acasă înainte de marea Finală.

Cine se luptă pentru marele premiu de 50000 de euro

Acum, cei patru fermieri care se luptă pentru marele premiu sunt: Andrei Stoica, Augustin Viziru, Viviana Sposub și Elena Chiriac. Și chiar dacă fanii se așteaptă ca Andrei Stoica să fie cel care pleacă acasă cu suma de 50.000 de euro, câștigătorul pare să fie cu totul altul.

Potrivit unor surse,  câștigătorul ar fi nimeni altul decât Augustin Viziru, cel care a fost la un pas să câștige și în primul sezon, dar a abandonat totul din cauza unei accidentări. Acum s-ar fi întors ca își ia revanșa.

Augustin Viziru era să-și taie degetele la Ferma, în 2015

Augustin Viziru a fost la un pas să rămână fără degete în finala emisiuni din anul 2015, atunci când, din cauza emoțiilor, și-a dat cu toporul peste degete. Momentul a stârnit panică pentru cei prezenți, dar și printre telespectatori.

La scurt timp după accidentul care l-a scos din jos, Augustin Viziru spunea:”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI