Anna Lesko, mesaj manifest după Ferma 2020. Artista i-a emoționat pe mulți

Anna Lesko, mesaj manifest după Ferma 2020. Artista i-a emoționat pe mulți
Anna Lesko a parasit ferma

Anna Lesko a transmis un mesaj manifest după emisiunea Ferma 2020. Cântăreața i-a emoționat astfel pe mulți. Anna Lesko a fost eliminată de la show-ul ”Ferma. Orășeni vs Săteni” după un duel cu Elena Chiriac. Astfel, cântăreața a spus adevărul despre show-ul de la Pro TV.

Anna Lesko a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminată din Ferma. ”Nu a fost totul roz între noi”

Anna Lesko a fost eliminiată din emisiunea Ferma, după ce a pierdut în fața celei mai neexperimentate și tinere concurente, Elena Chiriac. Astfel, Anna Lesko spune că a părăsit show-ul de la PRO TV cu un gust amar.

Anna Lesko a tranmis un mesaj manifest cu ocazia ieșiri din Ferma. Anna Lesko pomenește ce i-a lipsit mai mult în timpul filmărilor, referindu-se aici la băiatul ei, Adam (5 ani), dar și cum a ajuns să lupte pentru premiu.

Anna Lesko a simțit Ferma cu toți porii ei

Am simțit FERMA prin toți porii mei. Acolo nu am trăit un joc, am trăit o realitate. Este greu să înțelegi ce se întâmplă în FERMA de acasă și mai greu este să faci parte din ea. Mă simțeam de parcă trăiesc viața altcuiva.

Smulsă din brațele fiului meu și a celor dragi, răpită mi-a fost viața pe care o duceam înainte, m am trezit înconjurată de 17 oameni pe care nu îi cunoșteam, în mijlocul unei păduri. Nu am fost perfectă și nici nu voi fi vreodată.

Anna Lesko s-a acomodat mai greu cu colegii

Am încercat să fiu varianta cea mai optimă a mea în condițiile severe din punctul de vedere fizic, psihic și emoțional. Ușor, ușor i-am descoperit și ne-am și înțeles până într-un punct. Cu unii la început cu alții spre final.

Nu a fost totul roz între noi, cu toate astea toți concurenții au avut ceva frumos în felul lor. În plus, datorită lor am reușit să mă deosebesc printre ei și le mulțumesc pentru asta”, a scris Anna Lesko în prima parte a mesajului ei de pe Instagram.

Anna Lesko a demonstrat că este puternică

Cântăreața a mai precizat că experiența Ferma a fost una constructivă, chiar dacă a crezut inițial că nu este pregătită. Probele și sarcinile din show i-au demonstrat că este mai puternică decât credea chiar ea.

Eliminarea din competiție a fost neplăcută pentru cântăreață, proba fiind una mai degrabă de noroc decât de îndemânare. Vedeta a rămas cu un gust amar legat de show-ul de la Pro TV. ”Eu știam că la un moment dat lucrurile vor degenera cunoscându-mă. Pot scoate ușor din minți un om, cu felul meu de a fi: în gospodărie, că am păreri, că îmi place să execut lucrurile cu simț de răspundere, îmi place să fiu de folos.

Cum este gospodina ideală în opinia Annei Lesko

Femeia Gospodină în viziunea mea este un fel de zeiță cu super puteri, care face aproape de toate și unele lucruri simultan:)). Știe să gătească, să taie cu fierăstrău, să bată cuie, să coase și să croșeteze dacă de mâine rămâi fără veșminte, știe rostul la animale, e luptătoare, sensibilă, colorată și feminină.

În FERMA m-am lovit de aceleași reacții ca și în viața reală: invidie, frustrare atât din partea femeilor, cât și a câtorva bărbați. FERMA nu m-a schimbat, doar mi-a confirmat încă o dată cum este OMUL: îl hrănești, îl încălzești, îi alini durerea, ai și o vorbă bună, un sfat, el se duce și te umple de noroi pe la spate.

Anna Lesko, pregătită pentru Ferma

M-am deschis mult și nu a meritat. Am pășit în lumea FERMEI făcându-mi o promisiune: să fiu eu așa cum sunt cu bune și cu rele, fără perdea, fără prefăcătorie și compromis. De la o zi la alta mă surprindeam cât de pregătită am fost pentru această experiență (contrar opiniei mele de la început), ca să o pot duce până la finalul concursului.

Felul în care m-au eliminat a fost o surpriză neplăcută, mă simțeam trădată și rănită. Trăirea falsă este mai grea decât trăirea unui sentiment neplăcut, apăsător. Așa că am făcut loc durerii, am trăit-o! Am vrut să știu DE CE?!

Ce o doare pe Anna Lesko

I-am supărat cu existența mea atât de tare încât ce a încolțit în ei a fost de neclintit. FERMA a fost pentru mine o experiență la cote maxime cu un gust amar la final. Sper ca astăzi să vadă din altă perspectivă atitudinea și intențiile mele constructive la bază.

Privesc peste umăr și mă doare. Mă uit înainte și simt un gol în stomac de entuziasm pentru ce va urma”, a completat Anna Lesko.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI