25 apr. 2024 | 20:06

Cum a primit o profesoară un bacşiş de 20.000 de dolari. Femeia tocmai se mutase în Dubai

Diverse
Cum a primit o profesoară un bacşiş de 20.000 de dolari. Femeia tocmai se mutase în Dubai
Bacșișul uriaș primit de o profesoară

O profesoară ce tocmai se mutase în Dubai a avut parte de surpriza vieții sale, după ce a primit un bacșiș uriaș, de 20.000 de dolari. De ce l-a primit și de la cine, aflați în rândurile următoare.

Profesoara care oferă meditații copiilor bogați

O tânără de 25 de ani care profesează ca și cadru didactic în Marea Britanie a hotărât să-și schimbe viața, dar nu și cariera, motiv pentru care a plecat în Dubai pentru a oferi meditații copiilor milionari.

În cadrul unui interviu, profesoara a povestit cât de mult s-a schimbat viața sa de când a decis să facă această schimbare. Venind din UK în casele celor mai bogați oameni din lume, tânăra a rămas uimită de nivelul de trai din Dubai.

Aceasta a povestit că unul dintre elevii pe care îi medita trăia într-un apartament de lux cu spații de masaj, cinematograf propriu și sală de artă. Întreg apartamentul ocupa cinci etaje și avea pază strictă la intrare.

„De atunci, am predat unor copii care fac parte din familii de elită din Dubai, milionari și miliardari care au făcut bani din investiții în petrol, startup-uri tehnologice și alte afaceri.

Una dintre familiile pentru care am lucrat locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care avea o sală de artă, salon de masaj, sală de sport și cinematograf. Era dispus pe cinci etaje și avea un lift privat și câini de pază pe ușă”, a povestit profesoara.

Motivul pentru care o profesoară a primit un bacșiș de 20.000 de dolari

Tânăra a povestit că părinții copiilor nu se uitau deloc la bani atunci când venea vorba despre educația copiilor. La un moment dat, unul dintre elevi i-a spus că îi oferă 3.000 de dolari dacă face ea temele în locul lui.

”Dacă știau că voi fi acasă la un client la un moment dat, se ofereau să plătească dublu sau triplu pentru a mă convinge să vin în schimb la ei. Și de fiecare dată când credeam că le-am văzut pe toate, se găsea ceva care să mă surprindă”, a spus profesoara.

Desigur, profesoara a refuzat banii, dar nu se aștepta la ce avea să urmeze. Într-o zi a întârziat la meditațiile cu unul dintre elevi din cauza faptului că i s-a stricat mașina.

La următoarea ședință, mama copilului i-a oferit 7.000 de dolari pentru a-și repara mașina. La sfârșitul anului, aceeași persoană i-a oferit un bacșiș de 20.000 de dolari pentru tot ce a făcut pentru copilul ei.

 ”Aceeași familie mi-a dat un bacșiș uriaș, de peste 20.000 de dolari, la sfârșitul anului”, povestit profesoara, notează The Business Insider.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Capital.ro
Trucul care te ajută să cureți rapid ouăle fierte de coajă. Puțini cunosc această metodă simplă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro