Fosta soție a lui Augustin Viziru o atacă dur pe Bianca Drăgușanu: „Peștele nelipsit din stilul ei de viață!”

Fosta soție a lui Augustin Viziru o atacă dur pe Bianca Drăgușanu: „Peștele nelipsit din stilul ei de viață!”
Ce spune Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru, despre Bianca Drăgușanu

Dezvăluirile făcute de procurorii DIICOT despre Alex Bodi au stârnit tot felul de reacţii în mediul online. Printre vedetele care au avut ceva de spus în legătură cu asta se numără şi Oana Mareş. Fosta soţie a lui Augustin Viziru o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Iată ce a postat pe pagina sa de Facebook în legătură cu blondina!

Oana Mareş, atac direct la Bianca Drăgușanu

Deşi nu mai este de mult timp în lumea showbiz-ului românesc, Oana Mareş a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Se pare că fosta soţie a lui Augustin Viziru a ţinut să îşi spună părerea despre scandalul momentului. Fostul soţ al blondinei, Alex Bodi, este acuzat de procurorii DIICOT de trafic de persoane şi proxenetism.

“Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos , da’ noi nik! Să fie cât mai proaspăt , chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi , dar face bine la siluetă!

Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” în țara asta. Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic.
Dacă nu se ajunge unde trebuie, înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.

Creștinul ăsta cu față de șahist, de o remodela periodic pe biata vedetă cu frică de sărăcie, este doar o mână cu care se șterge șeful când vrea. Nu mă încântă să-l văd săltat absolut deloc. Mă interesează rezultatul! Suntem și noi cu ochii pe acțiunile lui Vela, cum ar veni! Până acum, toate bune!”, a fost mesajul Oanei.

Ce spune Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru, despre Bianca Drăgușanu
Ce spune Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru, despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi şi Bianca Drăgușanu, relaţie cu năbădăi

Răsfăţată cu vacanţe exotice, maşini luxoase, cadouri scumpe şi bijuterii, Bianca Drăgușanu nu a fost nici pe departe fericită alături de Alex Bodi. Cei doi s-au despărţit şi împăcat de atâtea ori încât nici ei nu mai ştiu. Mai mult, în primăvara acestui an, fosta soţie a lui Victor Slav a ajuns la spital cu o coastă ruptă în urma bătăii încasate de la afaceristul din Mediaş. Incidentul nu a fost, din păcate, singular pentru ca în urmă cu doar o lună Bianca apărea în presa de scandal cu fața tumefiată şi vizibil slăbită după ce ar fi fost torturată ore de întregi de Bodi.

Bărbatul este acum acuzat de procurori că ar fi mâna dreaptă a unui cunoscut lider interlop, șeful grupării infracționale Adrian Tâmplaru, reținut și el miercuri seară de DIICOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI